Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Cele mai frumoase lovituri reusite de Simona Halep la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele mai frumoase lovituri reusite de Simona Halep la Australian Open

Chiar daca nu a ajuns in finala, Simona Halep a impresionat la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Numarul 2 WTA a reusit executii spectaculoase, iar organizatorii turneului de la Melbourne au ales cele mai frumoase lovituri ale romancei. continuă pe Hotnews

Cele mai frumoase biblioteci pe care le poti vizita in Europa

Biblioteca nu este doar un spatiu de depozitat carti. Fie ca iubesti cititul sau atmosfera specifica bibliotecilor, vacanta poate fi un bun prilej pentntru a vizita cateva din cele mai frumoase astfel de locuri.

Sofia Kenin, in al noualea cer - Care a fost momentul din finala in care a reusit cele mai bune lovituri din viata ei

La 21 de ani, Sofia Kenin si-a trecut in palmares primul trofeu de Grand Slam, dupa ce a reusit sa o invinga pe Garbine Muguruza, fost lider mondial, in finala de la Australian Open. Americanca inca nu realizeaza ce performanta a reusit, declarand ca tot ce s-a intamplat in cele doua saptamani a fost ireal. Kenin a vorbit despre momentul din setul al treilea, la scorul de 2-2, cand a salvat trei mingi de break consecutive revenind de la 0-40: Au fost cele mai bune cinci lovituri din viata mea.

Cele mai frumoase tinute de la BAFTA 2020: Scarlett Johansson a stralucit pe covorul rosu FOTO

Celebritatile au defilat pe covorul rosu al galei premiilor BAFTA 2020 in tinute stralucitoare si elegante, dress code-ul de anul acesta fiind Green - moda sustenabila.

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 2 si a devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10

Semifinalista la Australian Open, Simona Halep a urcat de pe locul trei pe locul doi in clasamentul WTA, dat publicitatii luni. in plus, romanca a atins o borna impresionanta in tenisul mondial feminin, devenind jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10 WTA.

Clasament WTA: Pe ce loc se afla Simona Halep acum. Noua ordine din tenisul mondial

Noul clasament WTA! Ccum arata acum topul 10 dupa Australian Open si pe ce loc este Simona Halep? Iata care sunt locurile ocupate de celelalte cele mai bune jucatoare de tenis din lume! Clasament WTA: Ce loc ocupa Simona Halep? Asociatia de Tenis Feminin a anuntat, in cursul zilei de luni, noul clasament mondial, dupa .

DigiSport: VIDEO intrebarea la care Simona Halep nu a vrut sa raspunda, la revenirea in tara de la Melbourne

Simona Halep a revenit in Romania chiar cand se disputa finala Australian Open, intre Sofia Kenin si Garbine Muguruza. Simo a ajuns pana in penultimul act la Melbourne, fiind eliminata de sportiva din Spania, scor 6-7, 5-7.

TENIS Simona Halep a urcat pe locul 2 in clasamentul celor mai bune jucatoare

Anul a inceput bine pentru cea mai buna jucatoare de tenis pe care a dat-o tara noastra. Simona Halep a urcat o pozitie, de pe trei pe doi, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat ieri publicitatii.

Simona Halep, veste minunata dupa Australian Open. A fost anuntata oficial

Simona Halep primeste o veste minunata dupa ce a pierdut la Australian Open. Ce le-a reprosat Halep organizatorilor? Si ce s-a intamplat cu preparatorul ei fizic? Simona Halep, veste minunata dupa Australian Open Dupa ce Tennis Circus a surprins-o pe Simona cu o nota mica de doar 5. 5, cei de la Ubi Tennis au fost .

Simona Halep a anuntat ce suma a donat pentru victimele incendiilor din Australia

Simona Halep a revenit acasa dupa ce a reusit sa ajunga in semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului. La sosire, Simona a anuntat ca a donat mai multi bani decat stabilise cu antrenorului ei, Darren.

Simona Halep isi lanseaza propriul parfum. Cum se va numi produsul care se va lansa pe 8 Martie

Vestile sunt foarte bune pentru jucatoare de tenis, desi a suferit de curand o infrangere, in cadrul semifinalelor din competitia Australian Open. Simona Halep isi va lansa propriul parfum si produsul cosmetic va putea fi achizitionat incepand cu o data speciala, cea de 8 Martie, din acest an. Simona Halep isi lanseaza propriul parfum Jucatoatoarea .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )