Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cea mai buna fotografie din 2013 a fost TRUCATA. Cum i-a pacalit pe jurati

Antena3 Antena3,
Cea mai buna fotografie din 2013 a fost TRUCATA. Cum i-a pacalit pe jurati

Fotografia care a castigat trofeul World Press Photo of the Year in 2013, cel mai prestigios premiu din fotografia de presa, ar fi fost de fapt trucata, potrivit unui site specializat in tehnologie, care explica. continuă pe Antena3

FOTO Cum arata cea mai moderna gradinita din Targu Jiu

120 de copii din Targu Jiu vor avea sansa sa invete in cea mai moderna gradinita din municipiull Targu Jiu, care va fi data in folosinta pana la sfarsitul acestei luni.

Lansare Nokia Lumia 925: telefonul cu cea mai buna camera va fi prezentat azi

Nokia va lansa astazi un nou smartphone. La Londra, compania finlandeza va prezenta cel mai probabil Nokia Lumia 925 , un telefon cu o camera foto performanta si revolutionara.

Zona euro se scufunda in cea mai lunga perioada de recesiune inregistrata vreodata

Economia din zona euro s-a contractat la inceputul acestui an pentru cel de-al saselea trimestru consecutiv, potrivit rezultatelor financiare publicate miercuri. Datele confirma cea mai lunga perioada de recesiune a zonei euro, de la primele inregistrari oficiale.

FOTO Cea mai mare explozie solara de anul acesta si a treia din ultimii ani

Soarele a avut cea mai puternica explozie solara de anul acesta, asociata unei eruptii puternice de materie pe suprafata astrului.

Romanii, cei mai numerosi imigranti din Spania, dar in scadere fata de 2012

Populatia romana din Spania era estimata, la 1 ianuarie, la 868. 635, fiind in continuare cea mai numeroasa a strainilor din aceasta tara, in ciuda scaderii de 3,2% fata de ianuarie 2012, arata datele.

Cresterea economiei Poloniei, in cel mai lent ritm din ultimii 11 ani

Economia Poloniei a inregistrat, in trimestrul intai din 2013, cel mai lent ritm de crestere din ultimii 11 ani, ceea ce ar putea determina banca centrala a tarii sa reduca din nou dobanzile.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, informeaza.

Reusita lui Tiganasu de la CSMS Iasi, in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana (VIDEO)

Site-ul 101greatgoals. com a inclus golul lui Tiganasu de la CSMSIasi in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana. Nu clipiti sau il ratati, e caracterizarea pe care.

Cel mai mare steag din LUME este oferit romanilor de Antena 3. Fii si tu o parte din acest record!

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. Daca si dumneavoastra va.

FOTO: Cum arata cei mai HIDOSI pesti din lume. Ce ati face daca i-ati vedea?.

Desi zombie si extraterestrii par sa detina monopolul in mintile tuturor celor obsedati de monstri si personaje hidoase, unele dintre cele mai inspaimantatoare creaturi traiesc pe fundul marilor si oceanelor si i-ar ingrozi pana si pe cei mai curajosi exploratori. Din galeria foto de mai sus veti afla cum arata cei mai urati pesti din lume. Dati click pe imagini pentru a citi toate informatiile! TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna mai: 1. Au ajuns americanii pe Luna? 10 DOVEZI .

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )