Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat. Viorica Dancila si-a anuntat candidatura pentru sefia partidului

Antena3 Antena3,
Sedinta CEx a PSD s-a incheiat. Viorica Dancila si-a anuntat candidatura pentru sefia partidului

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat dupa aproximativ patru ore de discutii. Printre principalele decizii se numara organizarea unui Congres pe 29 iunie, iar candidatura pentru functia de presedinte al partidului. continuă pe Antena3

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat. Viorica Dancila, mesaj de impacare pentru Paul Stanescu

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat dupa aproximativ patru ore de discutii. Printre principalele decizii se numara organizarea unui Congres pe 29 iunie, iar candidatura pentru functia de presedinte al partidului.

VIDEO Ministrul Tineretului, fumand in sedinta CEx PSD: Din reflex am aprins-o

Ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, a fost surprins fumand la sedinta Comitetului Executiv al PSD care a avut loc la Parlament. Explicatia ministrului a fost ca este fumator inrait si ca si-a aprins tigara din reflex.

Ludovic Orban, despre candidatura premierului la sefia PSD: Tara arde si Viorica Dancila se piaptana

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat ironic anuntul premierului Viorica Dancila potrivit caruia aceasta va candida la presedintia PSD. Tara arde si Viorica Dancila se piaptana. Asta e important.

inca o gafa marca Viorica Dancila. Premierul a incurcat CEX-ul cu sexul

Viorica Dancila parea sa isi revina dupa ce Liviu Dragnea a fost trimis in spatele gratiilor. Nu mai gafa in timpul discursurilor si raspundea intrebarilor fara sa citesca de pe foaie. Dar primul-ministru a revenit la vechile obiceiuri. A gafat in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, cand in loc de CEx a pronuntat sex.

Gafa: Premierul Viorica Dancila a spus sex in loc de CEx

Premierul si presedintele interimar al PSD,Viorica Dancila, a facut o gafa in sedinta CEx care i-a amuzat pe social-democrati. inainte de a supune la vot calendarul alegerilor interne, premierul.

Glume cu scantei dupa ce Viorica Dancila a incurcat CEx-ul cu sexul: Dupa aceasta gafa, doamna premier pare mult mai CExY

Premierul Viorica Dancila a reusit sa detensioneze sedinta Comitetului Executiv National si sa starneasca hohote de ras dupa ce a spus sex in loc de Cex. Evident, greseala nevinovata a ajuns si dincolo de usile inchise si a starnit glume.

Viorica Dancila, dupa CEx-ul PSD: S-ar putea sa avem mai putin de 23% in sondaje. Important e modul in care vom actiona in perioada urmatoare (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat ca in CEx-ul dejoi al PSD s-a discutat si despre sondajele de opinie, care arata ca partidul de guvernamant a scazut la un nivel istoric. Premierul a spus ca important.

Viorica Dancila, dupa Cex-ul PSD: Am vorbit de motiunea de cenzura. Vom asigura cvorum, dar nu vom vota (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, joi, dupa comsitetul Executiv al SPD CEx) ca s-a discutat despre motiunea de cenzura depusa de PNL, din data de 29 iunie. Se va asigura cvorumul, dar nu se va vota motiunea de.

Viorica Dancila, dupa sedinta PSD: Guvernul trebuie sa-si duca mai departe activitatea

Viorica Dancila a facut o serie de declaratii dupa sedinta PSD. Premierul a spus ca s-a discutat despre motiunea de cenzura pe care o vor trata cu seriozitate. Am discutat cu colegii mei despre.

Viorica Dancila, sedinta cu deputatii PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca deputatii PSD vor avea o sedinta de grup marti, la care va participa si premierul Viorica Dancila, si in cadrul careia se va decide strategia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )