Libnet.ro
UNICEF

09:30

Piata din tara noastra este ofertanta pentru fintech-uri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata din tara noastra este ofertanta pentru fintech-uri

Interviu cu Radu Ciorba, fondatorul Volt Reporter: Cum functioneaza, concret, aplicatia Volt? Radu Ciorba: Volt este ca o aplicatie de chatting, doar ca in loc sa trimiti gif-uri si emoticoane, trimiti bani. Aplicatia noastra le permite utilizatorilor sa realizeze transferuri de bani din si catre orice card bancar emis in Romania, direct de pe smartphone. continuă pe Ziarul Bursa

Anunt fara precedent facut de Lidl Romania. Nemtii vor spulbera tot pe piata din tara noastra

Nemtii de la Lidl au ambitii mari! Conducerea lantului de magazine vrea sa ajunga pe primul loc in Romania, in ceea ce priveste comertul local! in prezent, lantul de magazine se afla pe locul 3, la o distanta de 2 miliarde de lei de locul 1, ocupat de fratii de la Kaufland. Lidl vrea sa .

Romania, batuta categoric de Ungaria. Ce a patit tara noastra: suntem la pamant

Clasamentul academic 2020 al universitatilor mondiale ARWU) este lansat astazi de ShanghaiRanking Consultancy. Din 2003, ARWU prezinta anual universitatile de top din lume, bazate pe metodologie transparenta si date obiective ale tertilor. Romania prezenta doar cu o singura institutie universitara Clasamentul academic 2020 realizat de ShanghaiRanking Consultancy a fost recunoscut drept precursorul clasamentului universitar global .

Cutremur in Romania! S-a intamplat in urma cu putin timp. Foarte multe seisme in tara noastra

Un nou cutremur a avut loc in Romania! Seismul a fost inregistrat luni, 17 august, in zona seismica Vrancea. Ce magnitudine a avut acesta?! A avut loc un nou seism in Romania Potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter a avut loc luni dupa-amiaza .

Schimbare majora in piata auto din Romania. Cat de mare este cresterea pentru aceste masini

In plina pandemie de coronvirus, in primele sapte luni ale anului 2020, romanii au achizitionat 3. 772 de autoturisme ecologice, in fapt, o majorare a vanzarilor de 3,57% fata de aceeasi perioada din 2019, atunci cand numarul achizitiilor a fost de 3. 642 de unitati. Schimbare majora in piata auto din Romania La data de 31 iulie .

Cod portocaliu de furtuni in aproape jumatate din tara, pana miercuri dupa-amiaza. Instabilitate atmosferica in majoritatea regiunilor, pana joi seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, doua avertizari de tip Cod portocaliu si Cod galben de vreme rea, care sunt valabile pana miercuri dupa-amiaza in mai multe zone din tara. Cu.

Protest fara precedent in Romania: toate barurile si restaurantele din tara se inchid

Reprezentantii asociatiilor care reprezinta barurile si restaurantele din Romania au decis sa organizeze un protest fara precedent. Toate localurile din tara vor fi.

Omul care a donat statului roman singurele aparate de recoltare de plasma din tara denunta cele 5 aberatii din metodologia de colectare a plasmei: Donatorul trebuie sa isi faca teste medicale pe cheltuiala proprie

Noul Ordin al Ministerului Sanatatii privind colectarea de plasma de la fosti pacienti vindecati de coronavirus, care a intrat in vigoare saptamana trecuta, nu rezolva problemele, ba chiar inrautateste lucrurile, afirma Florin Hozoc, directorul Besmax Pharma Distribution, firma care a donat statului roman singurele 18 aparate de recoltare de plasma din tara. Florin Hozoc spune ca a identificat in noua metodologie 5 aberatii care sunt departe de ideea de colectare si administrare eficienta a plasmei convalescente si de solutiile corecte, europene pe acest subiect.

Motiunea de cenzura definitie si regulament. De cate voturi este nevoie pentru a cadea guvernul

Hotararea unei adunari, aprobata prin vot, prin intermediul careia, aceasta ii exprima atitudinea, doleantele sau revendicarile in anumite probleme majore, poarta denumirea de motiune. Aceasta difera de la stat la stat, iar practic si aplicabil zilelor noastre, asta reprezinta instrumentul democratic prin care Parlamentul sanctioneaza Guvernul. Definitia si regulamentul motiunii de cenzura voturile necesare .

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara, in urmatoarele ore. Despre ce zone este vorba

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a anuntat, luni, ca o serie derauri din judetele Maramures si Satu Mare se afla, in urmatoarele ore, sub o atentionare de tip Cod.

inca un oras mare din tara in care masca devine obligatorie

Masca de protectie devine obligatorie si in centrele pietonale ale oraselor din judetul Timis, in urma deciziei Comitetului judetean pentru situatii de urgenta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )