Libnet.ro
UNICEF

06:16

Elicopter SMURD, la un pas de tragedie din cauza unei defectiuni tehnice. Abia predase un pacient la Cluj

Antena3 Antena3,
Elicopter SMURD, la un pas de tragedie din cauza unei defectiuni tehnice. Abia predase un pacient la Cluj

Un elicopter SMURD a fost intors de urgenta la sol din cauza unei defectiuni tehnice. Se pare ca pilotul a observat o problema la scurta vreme dupa decolare. in elicopter se aflau patru persoane. continuă pe Antena3

Finantarea pentru autostrada Sibiu-Pitesti, in pericol din cauza unei specii de gandac

Fostul ministru al Transporturilor, Razvan Cuc PSD), a publicat duminica scrisoarea Comisiei Europe.

Elicopter SMURD cu probleme tehnice in zbor la Cluj-Napoca

Un elicopter SMURD a avut probleme tehnice in zbor dupa ce a transportat un pacient din Zalau la aeroportul Cluj-Napoca. Pilotii au reusit sa readuca in siguranta aeronava pe aeroport.

Probleme pentru un elicopter SMURD, imediat dupa decolare: Ce decizie a luat pilotul (VIDEO)

Probeleme pentru un elicopter SMURD, imediat dupa decolarea de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, informeaza Digi 24. Pilotul a fost nevoit sa opreasca un motor al aparatului de zbor si a.

Probleme in aer pentru un elicopter SMURD, dupa ce a decolat de pe Aeroportul din Cluj

Un elicopter SMURD a avut probleme in aer la scurt timp dupa ce a decolat, duminica, de pe Aeroportul din Cluj, iar pilotul a oprit un motor si a survolat zona pana a terminat combustibilul, apoi a reusit sa aterizeze, relateaza Mediafax.

Aparatul Boeing 737 UIA a fost doborat din cauza unui bruiaj in comunicatii

Militarul care a doborat avionul ucrainean, Boeing 737, la Teheran a actionat fara a avea confirmare, din cauza unui bruiaj in comunicatii, potrivit generalului iranian Amirali Hajizadeh, comandant al sectiei aerospatiale a Gardienilor Revolutiei.

Vanatoarea de la Balc nu mai are loc in acest an din cauza pestei porcine africane

Directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Bihor, dr. Remus Motoc a declarat joi ca traditionala vanatoare de mistreti de pe domeniul cinegetic al lui Ion Tiriac de la Balc nu va avea loc din cauza pestei porcine africane PPA) din acest areal, informeaza Agerpres.

Ce gest impresionant au facut Ramona si Monica Gabor pentru tatal lor. Cutremurator cum a ajuns sa arate barbatul din cauza bolilor

Vacanta celor doua surori, Ramona si Monica Gabor, se pare ca a fost intrerupta brusc, motivul fiind starea de sanatatea tatalui lor, Emil Gabor. Starea in carese afla Emil Gabor s-agravat si asta a dezamagit-o pe Ramona. Ce gest impresionant au facut Ramona si Monica Gabor pentru tatal lor Ramona si Monica Gabor locuiesc departe .

Iran: Avionul Boeing a fost doborat fara ordin din cauza unui bruiaj, spune un general iranian

Cel care opera racheta care a doborat Boeing-ul ucrainean miercuri, la Teheran, a deschis focul fara a putea obtine confirmarea unui ordin de tragere din cauza unui bruiaj de telecomunicatii, a afirmat sambata un general iranian, potrivit AFP.

Transportatorii organizeaza un protest din cauza derapajelor existente pe piata asigurarilor RCA

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) a anuntat, vineri, ca va organiza un protest de amploare, pentru a atrage atentia autoritatilor statului asupra nerespectarii prevederilor legale de catre Euroins, informeaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )