Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fauci: Statele Unite ar putea avea suficiente doze de vaccinuri pentru Covid-19 pana in aprilie 2021

Adevărul Adevărul,
Fauci: Statele Unite ar putea avea suficiente doze de vaccinuri pentru Covid-19 pana in aprilie 2021

Consultantul pentru coronavirus al Casei Albe, dr. Antoni Fauci, a afirmat miercuri, in Congresul american, ca va dura ceva timp pentru ca vaccinurile pentru Covid-19 aprobate de Administratia pentru Alimente si Medicamente sa devina disponibile, din cauza testelor clinice riguroase necesare pentru dezvoltarea unui vaccin sigur si eficace, dar ca numarul dozelor ar putea fi suficiente pana in aprilie 2021, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Alegerile prezidentiale din Statele Unite: gestul inedit al printului Harry

Pe masura ce luna noiembrie se apropie si alegerile prezidentiale din Statele Unite), este vital sa respingem discursurile de ura, dezinformarea si negativitatea online. Aceasta fraza scurta, rostita de printul Harry intr-un videoclip inregistrat pentru clasamentul celor mai influente 100 de personalitati din 2020 stabilite de Time, pare sa ii fie adresata direct lui Donald Trump, potrivit Le Point, citat de Rador.

Statele Unite anunta ca nu il recunosc and pe Lukasenko ca presedinte

Statele Unite nu il pot considera pe Aleksandr Lukasenko ca presedintele legitim ales al Belarusului, a declarat miercuri Departamentul de Stat american dupa ce acesta a depus juramantul in secret pentru cel de-al saselea mandat de sef al statului.

HASSAN ROHANI: Statele Unite nu pot impune Iranului nici negocieri si nici razboi

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a spus marti Adunarii Generale a ONU ca Statele Unite nu pot impune republicii islamice nici negocieri si nici razboi, pe fondul tensiunilor sporite dintre cele doua tari legate de acordul nuclear din 2015 convenit de Teheran cu puterile occidentale.

Rohani la ONU: Statele Unite nu pot impune Iranului nici negocieri si nici razboi

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a spus marti Adunarii Generale a ONU ca Statele Unite nu pot impune republicii islamice nici negocieri si nici razboi, pe fondul tensiunilor sporite dintre cele doua tari legate de acordul nuclear din 2015 convenit de Teheran cu puterile occidentale, transmite Reuters.

Sanctiunile impotriva Iranului: Fractura fara precedent intre Statele Unite si Europa

Dorinta americana de a distruge acordul nuclear iranian din 2015 se traduce in fapte printr-o fractura fara precedent intre Statele Unite si principalii sai aliati europeni, care risca sa dureze daca Donald Trump este reales, scrie AFP.

Statele Unite vor sanctiona luni peste o duzina de persoane si entitati implicate in programele de armament nuclear

Statele Unite vor sanctiona luni peste o duzina de persoane si entitati implicate in programele de armament nuclear, conventional si de rachete ale Iranului, a declarat duminica un oficial american, Washingtonul argumentand ca reintra in vigoare sanctiunile ONU, in pofida opozitiei atat a tarilor aliate cat si a celor adversare.

Se intampla chiar acum, in America! Moartea judecatoarei ar putea avea impact pana in Romania

Moartea acestei importante figuri, Ruth Bader Ginsburg, nu ar putea fi o pierdere mai tragica. Ruth Bader Ginsburg a fost un campion neinfricat al justitiei si America are o datorie enorma de recunostinta. Presa americana spune ca trebuie protejata mostenirea lui Ruth Bader Ginsburg. Acest post liber nu trebuie ocupat decat dupa ziua inaugurarii. Momentul .

Elevii romani pot studia gratuit la un liceu din Statele Unite

Ambasada Statelor Unite a anuntat, luni, o noua editie a programului FLEX, prin care elevii romani d.

Ce impact ar putea avea majorarea pensiilor cu 40%. Deficitul bugetar ar urcat la peste 11% din PIB in 2021

Majorarea punctului de pensie cu 40%, decisa marti in Parlament, ar putea duce la cresterea deficitului bugetar peste 11% in 2021, fapt ce reprezinta un risc sistemic pentru economia romaneasca, in conditiile.

Coronavirus: Ungaria ar putea avea pana la 200.000 de cazuri Covid in cel mai sumbru scenariu - Viktor Orban

Pana la 200. 000 de unguri ar putea fi infectati simultan de coronavirus in cel sumbru scenariu al guvernului, a spus luni premierul Viktor Orban Parlamentului, adaugand ca sistemul de sanatate ar putea fi capabil sa faca fata unei asemenea cifre, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )