Libnet.ro
UNICEF

11:30

Avertisment pentru toti romanii: greseala fatala care te lasa fara bani

Playtech Playtech,
Avertisment pentru toti romanii: greseala fatala care te lasa fara bani

Guvernul Romaniei, prin agentia pentru securitate cibernetica CERT-RO, a emis o alerta pentru toti romanii care in aceasta perioada sunt foarte activi pe internet. Aceasta avertizare vine. continuă pe Playtech

Avertisment pentru toti romanii care stau la bloc. Asa ceva e ilegal si se lasa cu amenzi grele. Mare atentie la avizier

Romanii care stau la bloc trebuie sa stie ca sunt numeroase obligatii si drepturi la care sa fie atenti. Daca se ajunge la probleme grave, toti au de platit. in primavara iti.

Comisia Europeana, veste crunta pentru toti romanii. Gata, am primit anuntul sumbru

Miercuri, Comisia Europeana a cerut monitorizarea atenta a situatiei economice a 12 state membre ale UE, inclusiv pe cea din Romania, in contextul observarii unor dezechilibre macroeconomice semnificative. Veste crunta de la Comisia Europeana pentru toti romanii Pachetul de toamna in materie de politici economice, a fost prezentat miercuri de catre Uniunea Europeana. in Raportul .

Avertisment pentru toti soferii: se lasa cu amenzi de pana la 2.900 lei. Codul Rutier e clar

Codul Rutier e clar pentru toti soferii. Daca il stii si il respecti, stai fara griji. in caz contrar, risti sa dai mii de lei pe tot felul de incalcari ale legii. Asa e cazul si.

Greseala fatala care te lasa fara bani pe card: codul PIN trebuie schimbat imediat

In 2020, mai multi romani ca niciodata au trecut la conturi bancare, carduri si plata cu telefonul. Avertismentul de acum are legatura cu retragerea de bani de la bancomat. Esti convins ca.

Banii intra direct pe card. Surpriza facuta de Iohannis pentru toti acesti romani

Pentru finalul de an, Klaus Iohannis a promulgat o lege importanta cand vine vorba de bani. Sigur, nu e pentru toti romanii, dar o parte dintre cetateni se vor bucura maxim. Presedintele Klaus.

Pericolul din guma de mestecat. Un medic rupe tacerea despre greseala fatala facuta de toti romanii

Cu toate ca poate sa ajute la curatarea dintilor, specialistii atrag atentia ca guma de mestecat poate sa reprezinte un dezastru pentru articulatia dintre osul mandibular si craniu. Pericolul din guma de mestecat Se stie ca rafturile din supermarketuri sunt pline de periute de dinti pentru diverse nevoi si cu diverse proprietati, iar oamenii sunt .

Alimentul-medicament care previne multe boli. Toti romanii sunt sfatuiti sa il consume

Marea majoritate a crestinilor de rit ortodox au intrat in Postul Craciunului. Printre alimentele recomandate pentru a fi consumate in aceasta perioada se numara si pestele. Despre beneficiile consumului de peste vorbesc cam toti nutritionistii, si acestea sunt numeroase. Beneficii de sanatate bazate pe dovezi ale consumului de peste Pestele este printre cele mai sanatoase .

Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de toti romanii. Ce se intampla cu economia Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj la evenimentul Topul National al Firmelor 2020. De asemenea, presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi si o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a avut o sedinta de urgenta, iar mesajul il va transmite la ora 18:00. intre timp, la ora 17:30, Klaus Iohannis a felicitat .

Lidl le da gratis si toti romanii au sanse. Cum pui mana pe ele?

Lidl Romania face un nou anunt incredibil pentru toti clientii sai din toata tara, Retailerul a decis sa ofere gratuit ceva ce foarte multi s-ar bucura sa primeasca, in special in.

Greseala fatala pe care o fac pensionarii cand scot bani de pe cardul si contul bancar pentru pensie

Cardul a ajuns sa fie folosit de mai toate categoriile de varsta, de la cei mai tineri la cei mai in varsta. Dar pericolele n-au disparut, asa ca e important sa fii mereu cu ochii in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )