Libnet.ro
UNICEF

11:17

Ce a facut Emi Pian fix inainte sa moara. Cronologia evenimentelor tragice din clanul Duduianu

Playtech Playtech,
Ce a facut Emi Pian fix inainte sa moara. Cronologia evenimentelor tragice din clanul Duduianu

Lumea interlopa bucuresteana a ramas fara unul din liderii importanti. Procurorii de caz incearca in aceste zile sa refaca intregul film al evenimentelor din noaptea de 3 spre 4 august, pentru a intelege cum s-a ajuns la deznodamantul pe care deja il stim, si anume decesul lui Emi Pian. De la gala de barbut la . continuă pe Playtech

Sorinel Pustiu a fost injunghiat in picior, fix ca Emi Pian. Ce a patit cantaretul

Sorinel Pustiu a trecut prin momente de groaza, in urma cu cativa ani, cand era sa fie ucis exact ca liderul clanului Duduianu, Emi Pian. Manelistul a fost atacat intr-un mall din Capitala si se pare ca atacul nu a fost unul intamplator, chiar daca cel care l-a injunghiat i-a furat si telefonul mobil, pentru .

Clanul Duduienilor ar fi facut deja planul sa-l razbune pe Emi Pian. Ce le-ar fi ordonat Duduianu Senior din spatele gratiilor

Intreaga lume interlopa a fost socata de moartea lui Emi Pian, iar acum familia liderului de clan si apropiatii acestuia vor sa-i razbune moartea fulgeratoare. Se pare ca Nicolae Mototolea, tatal lui Emi Pian, ar fi dat deja indicatii in acest sens din spatele gratiilor penitenciarului Rahova, acolo unde se afla inchis.

Varul lui Emi Pian l-a luat in vizor pe Jador. Mesajul vulgar catre cantaret

Clanul Duduianu este in centrul atentiei in ultima perioada, dupa ce Emi Pian, liderul acestui clan, a fost ucis de unul dintre rivalii sai, dupa un joc de barbut. Jador, luat in vizor de varul lui Emi Pian Astfel, George Pian, varul defunctului, face eforturi sa iasa in evidenta si l-a luat in vizor pe .

Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie. Ce se intampla, de fapt, in cazul mortii intelopului

Ciprian, fratele lui Emi Pian, a fost ridicat cu mascatii si dus la audieri. La mai bine de o saptamana de la uciderea lui Emi Pian, politia si procurorii fac perchezitii la clanurile Duduianu si Rinu. Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie Conform avocatei familiei, anchetatorii nu au gasit probe incriminatorii, dar fratele .

De ce a fost ucis Emi Pian. Gratian, fratele lui, face declaratii noi

Un frate a lui Emi Pian rupe tacerea. Acesta spune care este motivul pentru care a fost ucis fratele sau. Gratian, fratele lui Emi Pian face declaratii noi. Care este motivul pentru care a fost ucis fratele acestuia Unul dintre fratii lui Emi Pian, Gratian a declarat la Romania TV, luni seara ca fratele lui .

Varul lui Emi Pian, amenintare pentru Jador. O sa mori! Tu nu ai pic de rusine?

George Pian, varul fostului lider al Duduienilor, care a fost asasinat in urma unui conflict cu un clan rival, il displace profund pe cantaretul de manele, Jador. Mai mult, intr-un videoclip incarcat recent pe Youtube, ruda lui Emi Pian l-a desfiintat pe artist. Mai multe detalii, in continuare. Varul lui Emi Pian nu-l are la .

L-au taiat pe criminalul lui Emi Pian?! Ce s-a aflat, de fapt, dupa ancheta mortii interlopului

Dupa ce miercuri dimineata, doi dintre fratii regretatului interlop Emi Pian au fost ridicati de mascati si dusi la audieri, noi detalii socante au iesit la iveala. Ce s-a aflat de fapt, dupa ancheta mortii interlopului. Criminalul lui Emi Pian a fost taiat? S-ar parea ca Rinu ar fi fost taiat cu sabii si lovit .

Cati bani avea, de fapt, Emi Pian. Casa in care locuia are un pret astronomic

Emi Pian, pe numele lui adevarat Florin Mototolea, a murit zilele trecute dupa ce a fost injunghiat in sectorul 2 din Capitala, de catre un membru al Clanului Rina, in timpul unui joc de barbut. Dupa decesul interlopului, ies la suprafata multe povesti din familia acestuia. Cati bani avea Emi Pian. Casa interlopului are un .

O noua lovitura pentru clanul Duduianu. Fratii lui Emi Pian, arestati

Clanul Duduianu primeste o noua lovitura dupa moartea tragica a lui Emi Pian. Fratii interlopului Emi Pian, Gratian si Ciprian, au fost retinuti miercuri de catre procurorii Parchetului Capitalei, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor. Acestia au incercat sa il omoare pe cel care le-a injunghiat fratele. Update, 13 august 2020, ora 14:26 E .

EXCLUSIV Ce a patit fiul lui Emi Pian cand a ajuns la politie: Efectiv a cazut din picioare

In urma cu cateva momente, fiul lui Emi Pian a cazut din picioare la Politie. Acesta a sosit la sectie pentru a da explicatii, iar motivul starii de rau pare acela ca nu a mai dormit de cinci zile si nu a mancat mai deloc. Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian, a cazut din picioare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )