Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea celei mai tinere victime a pandemiei din Romania. Tanara de 27 de ani abia isi inmormantase mama

Playtech Playtech,
Povestea celei mai tinere victime a pandemiei din Romania. Tanara de 27 de ani abia isi inmormantase mama

Decesul 40: o femeie de 27 de ani, cea mai tanara victima a pandemiei din Romania. Tanara ar fi contactat virusul de la unul dintre fratii sai, care se intorsese in tara din Marea Britanie pentru a participa la inmormantarea mamei. Povestea cele mai tinere victime a pandemiei din Romania Pe 25 martie existau stiri . continuă pe Playtech

Care-s cele mai ieftine masini electrice din Romania la care sa te gandesti odata cu Rabla Plus

Programul Rabla Plus continua si anul acesta si e un bun prilej ca sa te gandesti daca nu cumva vrei sa treci la o masina electrica. Ti-am pregatit o lista cu cele mai ieftine.

Orasul din Romania unde taxiul este gratis pentru cei care duc hrana celor vulnerabili in fata pandemiei

Apelul comun al autoritatilor si personalitatilor din Romania este Stati acata!, masura prin care raspandirea bolii poate fi prevenita. Populatia incearca, insa, exista o categorie care, pe langa faptul ca este vulnerabila in fata virusului, nici timpul nu e de partea ei. Batranetea, haine grele, asa ca, pentru cei care aveau o mana dreapta la .

Un fost model de succes din Romania a ajuns medic pe ambulanta. O mai recunoasteti?

Una dintre cele mai frumoase fotomodele de la noi a fost Gabi Szilagi, in varsta acum de 51 de ani. Aceasta a stralucit mai bine de doua decenii in lumina reflectoarelor, dar s-a reprofilat in urma cu sapte ani, lucrand ca asistenta medicala pe Ambulanta. Un fost model de succes din Romania a ajuns medic .

Nelu Tataru: Suceava e cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, dar inca nu avem in plan inchiderea orasului. Am inchist tot spitalul, am izolat personalul medical si contactii

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca Suceava s-a transformat in cel mai mare focar de coronavirus din Romania, dar a precizat ca inca nu exista niciun plan pentru.

MAE anunta publicarea raportului OSCE privind alegerile prezidentiale din Romania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta, vineri, ca a fost publicat raportul final al Misiunii Biroului pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului al OSCE referitor la evaluarea alegerilor prezidentiale din Romania, concluzia principala fiind ca alegerile au fost competitive, au asigurat pluralismul si au oferit o gama larga de alternative politice. Specialistii au transmis, insa, si mai multe recomandari, printre acestea fiind realizarea unui Cod electoral si cresterea transparentei.

Ce se intampla cu banii pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Pandemia de coronavirus a zdruncinat toate domeniile de activitate din temelii. Astfel, atat in mediul privat, cat si la stat, oamenii se gandesc daca vor mai avea locuri de munca, ce se intampla cu salariile, dar si cu pensiile lor. intr-o postare pe facebook, ministrul muncii, Violeta Alexandru a transmis romanilor sa stea linistiti pentru .

Tara cu cel mai performant sistem medical din lume. Cum face fata valului de bolnavi

In Romania, sistemul de sanatate este in general sarac dupa standardele europene, dar si accesul este limitat in multe zone rurale. De la 1830 incoace, sistemul a fost centralizat, iar, prin traditie, accesul pentru cei saraci sau dezavantajati a fost liber. Din 1 aprilie 2011, insa, au fost inchise 67 de spitale, Ministerul Sanatatii propunand .

Ce se intampla la Centrala Cernavoda cu cei care au grija de curentul electric din Romania. Masura fara precedent

Centrala nuclearoelectrica sau atomoelectrica de la Cernavoda, unica de acest fel in Romania, a luat masuri fara precedent. Ce se intampla la Centrala Cernavoda cu cei care au grija de curentul electric din Romania S. Nuclearelectrica S. a anuntat implementarea unor masuri de izolare la locul de munca a personalului esential de operare si de .

Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Anunt extrem de important de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, pentru toti utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. Sa nu cadeti in plasa fake-news-urilor! in spatiul public au aparut informatii false, potrivit carora valabilitatea rovinietelor se prelungeste automat in perioada starii de urgenta. CNAIR ii informeaza pe toti utilizatorii drumurilor .

Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul

In cursul zilei de astazi, la Palatul Victoria au fost facute declaratii de presa de catre ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul Printre declaratiile de presa facute in plin context de criza epidemiologica .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )