Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un fost model de succes din Romania a ajuns medic pe ambulanta. O mai recunoasteti?

Playtech Playtech,
Un fost model de succes din Romania a ajuns medic pe ambulanta. O mai recunoasteti?

Una dintre cele mai frumoase fotomodele de la noi a fost Gabi Szilagi, in varsta acum de 51 de ani. Aceasta a stralucit mai bine de doua decenii in lumina reflectoarelor, dar s-a reprofilat in urma cu sapte ani, lucrand ca asistenta medicala pe Ambulanta. Un fost model de succes din Romania a ajuns medic . continuă pe Playtech

Rafila, despre imbolnavirile din Romania: Deja suntem in situatia Italiei ca procent. Vom avea peste 10.000 de cazuri!

Alexandru Rafila dezvaluie pespectiva sa asupa evolutiei crizei sanitare in care ne aflam. Ce spune cunoscutul medic despre persoanele infectate de pe teritoriul Romaniei si despre stadiul in care ne vom afla in viitorul apropiat? Rafila, despre imbolnavirile din Romania Alexandru Rafila vine cu noi declaratii despre situatia in care se afla Romania astazi si .

MAE anunta publicarea raportului OSCE privind alegerile prezidentiale din Romania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta, vineri, ca a fost publicat raportul final al Misiunii Biroului pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului al OSCE referitor la evaluarea alegerilor prezidentiale din Romania, concluzia principala fiind ca alegerile au fost competitive, au asigurat pluralismul si au oferit o gama larga de alternative politice. Specialistii au transmis, insa, si mai multe recomandari, printre acestea fiind realizarea unui Cod electoral si cresterea transparentei.

Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul

In cursul zilei de astazi, la Palatul Victoria au fost facute declaratii de presa de catre ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul Printre declaratiile de presa facute in plin context de criza epidemiologica .

Tragedie in lumea sportiva din Romania! Fostul jucator de la Dinamo a murit la 22 de ani

O veste trista din lumea sportului. O noua tragedie a lovit lumea sportiva din Romania. Un fost jucator legitimat la Dinamo a murit la doar 22 de ani, o veste care a venit ca un traznet pentru apropiatii sai. Tragedie in lumea sportului din Romania! Fostul jucator de la Dinamo a murit la 22 de .

Lichid de parbriz vandut pe post de spirt. Mii de sticle au fost confiscate de politistii din Romania

Mii de sticle de spirt au fost confiscate de politisti dupa ce acestea nu respectau datele mentionate pe eticheta. Se pare ca in recipiente s-ar fi aflat lichid de parbriz. Politistii au deschis trei dosare penale in acest caz.

103 cadre medicale din Romania diagnosticate cu COVID-19, dintre care 70 de la Suceava. Practic, aproape 14% din pacientii contaminati din tara lucreaza in spitale

Un numar de 103 cadre medicale din Romania au fost diagnosticate cu noul coronavirus, anunta marti Grupul de Comunicare Strategica. Cum autoritatile romane au depistat, pana marti, 762 de cazuri de infectare.

Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Anunt extrem de important de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, pentru toti utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. Sa nu cadeti in plasa fake-news-urilor! in spatiul public au aparut informatii false, potrivit carora valabilitatea rovinietelor se prelungeste automat in perioada starii de urgenta. CNAIR ii informeaza pe toti utilizatorii drumurilor .

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19: 184 persoane

Din cauza situatiei tot mai grave din Romania, numarul infectatilor a inceput sa creasca semnificativ. Astfel incat, autoritatile sunt in continua controlare a mall-urilor si a strazilor. Romania intra incepand cu data de 25 martie in carantina. Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19 UPDATE:184 de cadre medicale infectate cu .

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )