Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, in pericol sa cada in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roland Garros. Cum se poate intampla asta

Playtech Playtech,
Simona Halep, in pericol sa cada in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roland Garros. Cum se poate intampla asta

Simona Halep a pierdut surprinzator in optimile de finala de la Roland Garros 2020, scor 1-6, 2-6, cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 WTA, a dominat partida de o maniera categorica si a profitat de pasivitatea romancei. Halep pornea ca favorita unu a competitiei, dar este eliminata dezamagitor chiar la finalul primei saptamani . continuă pe Playtech

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa .

Simona Halep, primele cuvinte dupa eliminarea de la Roland Garros - Ce va urma pentru ea in 2020

Simona Halep a vorbit la finalul partidei cu Iga Swiatek despre eliminarea de la Roland Garros, numarul doi WTA precizand ce nu a mers contra polonezei. De asemenea, Simona a dezvaluit si care sunt planurile pentru 2020.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

Simona Halep, dupa eliminarea de la Roland Garros: O sa mananc niste ciocolata

Nu-mi voi face o tragedie din aceasta infrangere. Sunt obisnuita cu astfel de momente dificile, a spus Simona Halep dupa ce a fost eliminata in optimile de finala ale French Open.

Simona Halep explica eliminarea surprinzatoare de la Roland Garros

Intrata pe teren ca mare favorita in fata polonezei Iga Swiatek, fosta campioana Simona Halep a pierdut dupa o ora si opt minute, timp in care a obtinut doar trei game-uri si n-a avut nicio minge de break.

Presa internationala, uluita dupa ce Simona Halep a fost demolata la Roland Garros. Ce a aparut pe site-ul WTA

Cosmar la Roland Garros. Simona Halep a fost invinsa, in optimi, de Iga Swiatek. Poloneza de 19 ani a schimbat deznodamantul meciului, vizualizat de multi avand-o ca invingatoare pe romanca. Presa internationala, la fel de uluita. Parcursul imaculat al Simonei Halep la Roland Garros, intrerupt de Iga Swiatek. Presa internatinala, dupa ce romanca a fost .

Iga Swiatek, prima declaratie dupa ce a spulberat-o pe Simona Halep. Ce a surprins-o pe jucatoarea din Polonia

Simona Halep 2 WTA si cap de serie numarul 1) a fost eliminata, duminica, de poloneza Iga Swiatek 54 WTA) in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros.

Simona Halep, eliminata de revelatia turneului, Iga Swiate de la Roland Garros

Simona Halep nu a avut replica in fata revelatiei de la Roland Garros, poloneza Iga Swiatek, numarul 53 in clasamentul mondial. Poloneza in varsta de 19 ani s-a impus in doua seturi, 6-1, 6-2.

Simona Halep, eliminata in optimile de finala ale French Open, cu Iga Swiatek

Simona Halep, numarul 2 WTA,a fost invinsa, duminica, scor 6-1, 6-2, de Iga Swiatek, locul 54 WTA, in turneul de la Roland Garros. Cu 17-4 lovituri castigatoare,polonezaa fost jucatoarea.

Roland Garros: Simona Halep, Kiki Bertens si Caroline Garcia, eliminate - Cum arata primele doua sferturi

Iga Swiatek a reusit surpriza zilei la Roland Garros: a eliminat-o pe principala favorita, Simona Halep. Au mai parasit competitia de Grand Slam: Kiki Bertens si Caroline Garcia. Cunoastem deja primele doua sferturi de pe zgura pariziana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )