Libnet.ro
UNICEF

19:45

in ce stare se afla, de fapt, Donald Trump. Rasturnare de situatie: vestea terifianta venita din SUA

Playtech Playtech,
in ce stare se afla, de fapt, Donald Trump. Rasturnare de situatie: vestea terifianta venita din SUA

Dr. Sean P. Conley, medicul lui Donald Trump, a anuntat intr-o declaratie de presa pe care a tinut-o in fata Centrului Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, ca presedintele SUA se simte bine, chiar daca a avut un pic de febra si stare de oboseala. UPDATE 22:00 Chiar daca medicul lui Donald Trump . continuă pe Playtech

Ce se intampla daca Donald Trump nu se poate prezenta la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie?

Internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, presedintele american Donald Trump da asigurari ca se va insanatosi in cateva zile. in caz contrar, Statele Unite intra intr-o situatie foarte delicata, cu aspecte nemaiintalnite.

COVID-19 la Casa Alba. Ce spune medicul personal al presedintelui american despre starea lui Donald Trump si a sotiei sale, testati pozitiv cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, sunt bine si se afla sub supravegherea vigilenta a echipei medicale de la Casa Alba, a anuntat Sean Conley, medicul persoanal al liderului.

Donald Trump primeste un tratament experimental, care poate avea efecte adverse severe

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, primeste un tratament experimental, mai exact un cocktail de anticorpi produs de compania Regeneron, care nu se afla in schemele oficiale anti-Covid din SUA sau Europa.

Vladimir Putin e dispus ii ofere lui Donald Trump vaccinul Sputnik V. Ce a declarat oficialul rus din fruntea institutului care a dezvoltat serul

Un oficial de la Kremlin a anuntat ca Rusia este dispusa sa ii ofere presedintelui Donald Trump vaccinul dezvoltat de cercetatorii rusi impotriva COVID-19, asa-zisul Sputnik V, care se afla intr-o.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

MEDICII, DESPRE STAREA DE SANATATE A LUI DONALD TRUMP: Presedintele se simte foarte bine

Medicii de la spitalul militar Walter Reed, unde a fost internat, vineri, presedintele Donald Trump, diagnosticat cu COVID, au anuntat astazi ca seful Casei Albe se simte foarte bine si nu are nevoie de oxigen, avand o saturatie de 96 la suta.

Ce mesaj a avut Xi Jinping pentru Donald Trump si Melania Trump, dupa diagnosticarea cuplului prezidential american cu COVID-19

Xi Jinping, presedintele Chinei, le-a transmis un mesaj de simpatie omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, sambata, in contextul in care cuplul prezidential american a fost.

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, depistat pozitiv pentru coronavirus

Un nou caz de Covid-19 a fost confirmat, dupa cepresedintele american, Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Bill Stepien, managerul de campanie al lui Donald Trump, a fost depistat cu.

DUPA CE DONALD TRUMP A FOST TESTAT POZITIV CU COVID-19 Dolarul si yenul s-au apreciat

Dolarul american s-a apreciat, iar yenul japonez, o valoare de refugiu, a inregistrat astazi cel mai puternic salt din ultima luna, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19, cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

Donald Trump si Melania au COVID-19. Ce se intampla cu dezbaterile electorale?

Donald Trump si Melania au fost testati pozitiv cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de Presedintele American, pe contul sau de Twitter. Ce se intampla cu dezbaterile electorale programate pentru perioada urmatoare? .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )