Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila are o casa secreta la Predeal. Cum arata imobilul de lux pe care a vrut sa-l tina ascuns de ochii lumii

Playtech Playtech,
Viorica Dancila are o casa secreta la Predeal. Cum arata imobilul de lux pe care a vrut sa-l tina ascuns de ochii lumii

Viorica Dancila a pierdut rolul de premier al Romaniei si se pare ca se va retrage la casa secreta pe care o detine si e localizata in Predeal. Daca va suferi o infrangere si la nivel de alegeri prezidentiale, aceasta se va retrage in imobilul de lux de la munte. Viorica Dancila are o casa . continuă pe Playtech

De la Guvern, Viorica Dancila se intoarce la PALAT: Cum arata casa in care locuieste sefa PSD (FOTO)

Proaspat demisa prin motiune de cenzura, Viorica Dancila se intoarce la palat. Imagini din casa sefei PSD au fost facute publice in perioada sarbatorilor de iarna de anul trecut, cu ocazia unui inte.

Viorica Dancila spune ca are o brosa speciala pentru campania electorala: inima romaneasca

Viorica Dancila a venit sambata la lansarea candidaturii sale la alegerile prezidentiale cu o noua brosa despre care spune ca este speciala, pentru ca este inima romaneasca, si ca o va purta pe intreaga perioada a campaniei electorale.

Viorica Dancila: Voi lupta pentru a arata tuturor celor ce astazi nu mai cred in institutia Presedintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila, candidatul din partea PSD la alegerile prezidentiale, le-a promis romanilor un viitor mai bun, in care oamenii sunt mai uniti, in care exista speranta si incredere. Dancila a mai spus ca.

Traian Basescu: Viorica Dancila nu mai are nicio sansa sa intre in turul 2. Este un om infrant si nimeni nu voteaza oameni infranti (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinuit, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea romanesca, de pe B1 TV, ca dupa demiterea Guvernului, Viorica Dancila nu mai are.

Ce planuri are Viorica Dancila, dupa demiterea de la Palatul Victoria. Nu mi-am aranjat nimic

Guvernul a cazut, dar Viorica Dancila nu stie incotro sa o apuce. intrebata ce va face dupa ce va pleca de la Palatul Victoria, la un post de televiziune, Dancila a declarat ca nu stie inca unde va merge.

SONDAJ. Cine credeti ca intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila, Dan Barna sau Mircea Diaconu?

Guvernul Viorica Dancila a cazut, dar batalia alegerilor prezidentiale abia incepe oficial. Iar daca sondajele arata un concurent sigur de turul doi - pe presedintele Klaus Iohannis - e agitatie pentru.

Viorica Dancila isi lanseaza candidatura la Cotroceni sambata, pe fondul tensiunilor din partid provocate de votul la motiunea de cenzura

Sambata, in prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila isi va lansa candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, unde social-democratii mizeaza pe o prezenta de 10. 000 de oameni. Evenimentul are loc la doua zile de la votul din Parlament in urma caruia Guvernul a fost demis prin motiune de cenzura, iar o parte dintre lideri o contesta pe Dancila.

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut.

Viorica Dancila, despre iesirea grosolana a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1.ro: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am.

Viorica Dancila, jignita de Marian Oprisan: Dati o cautare pe Google cu proasta Romaniei si va da rezultat Dancila

Marian Oprisan a jignit-o extrem de tare pe Viorica Dancila. Din pacate, pe cat de tare sustineau cei din PSD ca sunt uniti, pe atat de repede au dizolvat legatura dintre ei si au inceput sa arunce cu noroi unii in ceilalti dupa adoptarea motiunii de cenzura. Viorica Dancila a fost jignita de Marian Oprisan .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2804 seconds )