Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine ar putea sa il inlocuiasca pe Ludovic Orban in functia de Premier. Legaturile cu Ponta si Dragnea

Playtech Playtech,
Cine ar putea sa il inlocuiasca pe Ludovic Orban in functia de Premier. Legaturile cu Ponta si Dragnea

Sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, este in plina desfasurare. Nici nu s-a ajuns la un vot final si dej se fac speculatii si pariuri pe cine ii va lua locul lui Ludovic Orban la . continuă pe Playtech

Rares Bogdan, despre motiunea de cenzura: Sunt mici sansele sa treaca. Ludovic Orban ramane premier

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a precizat ca nu exista niciun fel de negociere intre liberali si social-democrati, subliniind ca sansele ca motiunea de cenzura sa treaca sunt foarte mici.

Rares Bogdan: PNL il va propune premier tot pe Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca PNL il va propune ca premier tot pe Ludovic Orban.

Ludovic Orban, premier demis: Guvernul cade in picioare. Suntem mandri de ce am facut in trei luni

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Ciolacu, despre existenta unei intelegeri intre el si Ludovic Orban cu privire la alegeri: Noi vrem sa scapam de el. Orban e o catastrofa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat, luni seara, ca ar exista o intelegere intre el si premierul Ludovic Orban, astfel incat alegerea primarilor sa se faca intr-un singur tur, dar sa existe alegeri anticipate, in iunie. Este o tema falsa, spune Ciolacu, precizand ca PSD vrea sa scape de Ludovic Orban care este o catastrofa.

POVESTEA UNEI POZE. Ludovic Orban: Crin Antonescu mi-a cerut sa ies la conferinta imbracat in geaca rosie. Nu am facut-o, pentru ca mi-ar fi fost rusine tot restul vietii (VIDEO)

Ludovic Orban a explicat, chiar de la tribuna Parlamentului, ce s-a intamplat in 2009, cand a fost fotografiat purtand o geaca rosie, culoarea PSD, iar Liviu Dragnea o geaca galbena, culoarea PNL. Orban.

Ludovic Orban: Desfiintarea Sectiei speciale, foarte importanta. Asteptam puncte de vedere de la toti actorii relevanti din domeniu (VIDEO)

Guvernul Orban considera ca desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie este foarte importanta, a declarat premierul Ludovic Orban, care a precizat ca Palatul Victoria asteapta .

LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca exista un proiect de ordonanta de urgenta care sa reglementeze concret situatia in care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegerile anticipate nu sunt obiectivul prioritar al guvernarii PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca principalele obiective ale Guvernului sunt sa respecte programul de guvernare si sa raspunda nevoilor cetatenilor, si nu alegerile anticipate.

LUDOVIC ORBAN: Sunt foarte multumit de activitatea ministrilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este foarte multumit de activitatea ministrilor si ca acestia sunt oameni corecti, cinstiti si muncitori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )