Libnet.ro
UNICEF

09:30

NICUSOR DAN: Toata lumea va avea caldura si apa calda, dar o sa avem cateva sute de avarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Toata lumea va avea caldura si apa calda, dar o sa avem cateva sute de avarii

Primarul ales al Capitalei, NIcusor Dan, afirma ca toti bucurestenii vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna, dar spune ca vor exista cateva sute de avarii, iar ceea ce poate promite este ca acestea vor fi reparate transparent, in cel mai scurt timp posibil, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Toata lumea va avea caldura si apa calda

,,Asta e tot ce putem face in aceasta iarna si este ce am spus si in campania electorala.

Nicusor Dan: Toata lumea va avea caldura si apa calda, dar o sa avem cateva sute de avarii O sa le rezolvam in cel mai scurt timp posibil

Primarul ales urmeaza sa depuna juramantul joi, alaturi de Consiliul General si va prelua mandatul. Nicusor Dan vine in functia de edil al Capitalei la inceput de iarna, cand bucurestenii se confrunta cu.

Nicusor Dan anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale. Ce spune despre caldura si apa calda in Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale, vointa exprimata de catre PNL si USR PLUS in campania electorala si care se pastreaza in continuare. Am informatii ca in companiile municipale s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara, a afirmat, marti seara, Nicusor Dan.

Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Nicusor Dan a facut anuntul de care sunt interesati toti bucurestenii, respectiv cand vor avea apa calda si caldura. Nicusor Dan promite ca toti locuitorii Capitalei vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan avertizeaza populatia si spune ca, pana in primavara viitoare, se vor inregistra sute de .

Nicusor Dan: Joi la amiaza vom depune juramantul si o sa intram in mandate

Primarul ales al municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a anuntat, marti seara, ca joi va depune juramantul pentru a prelua functia de edil al Capitalei, scrie Agerpres. intrebat la Digi24 cand isi va prelua mandatul de primar, Nicusor Dan a raspuns: Joi la amiaza, peste o zi si jumatate, joi la amiaza o sa depunem juramantul - primar si consilieri generali - si de atunci o sa intram in mandate. Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, luni, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz, decizia instantei fiind definitiva.

NICUSOR DAN, DUPA VALIDAREA DEFINITIVA A MANDATULUI: incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca va prelua mandatul in aceasta saptamana, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate cele 52 de apeluri formulate la validarea mandatului sau de primar. incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti, adica sa facem un oras bun pentru oamenii cinstiti, a transmis Nicusor Dan.

Vestea momentului despre Nicusor Dan. Decizia este oficiala si cat se poate de clara

Este vestea momentului despre noul primar al Bucurestiului. Dupa aproape o luna de la alegerile locale 2020, Nicusor Dan a fost validat la Primaria Capitalei. Cele 52 de contestatii depuse de consilierii PSD au fost respinse, drept urmare decizia Curtii de Apel este cat se poate de clara. Nicusor Dan, validat la Primaria Capitalei Desi .

Nicusor Dan, atac dur la adresa Gabrielei Firea dupa ce a aflat ce datorii i-a lasat mostenire: Am avut un primar absent

Nicusor Dan este tot mai aproape de a deveni primar cu toate actele in regula, iar acesta a tras deja primele concluzii cu privire la problemele majore cu care se confrunta Primaria Capitalei. Viitorul edil trage un semnal de alarma cu privire la datoriile ramase mostenire, dar si vizavi de activitatea Gabrielei Firea din ultima .

Nicusor Dan, despre companiile municipale: Am informatii ca s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale, vointa exprimata de catre PNL si USR PLUS in campania electorala si care se pastreaza in continuare. Am informatii ca in companiile municipale s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara, a afirmat marti seara Nicusor Dan, potrivit News. ro.

NICUSOR DAN: Niciun beneficiar de plati sociale nu va suferi din pricina batjocurii administratiei Firea

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis, astazi, ca persoanele adulte cu handicap vor primi stimulentul financiar oferit de municipalitate, precizand ca se va ocupa de rezolvarea acestei probleme dupa ce isi va prelua mandatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )