Libnet.ro
UNICEF

06:00

Madalin Voicu, dat afara de la Ministerul Culturii, dupa ce Orban a fost acuzat ca il asteapta cu bratele deschise in PNL

Antena3 Antena3,
Madalin Voicu, dat afara de la Ministerul Culturii, dupa ce Orban a fost acuzat ca il asteapta cu bratele deschise in PNL

Premierul Ludovic Orban l-a demis, joi, peMadalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, hotararea urmand a fi publicata in Monitorul Oficial, potrivit unui anunt al. continuă pe Antena3

Ludovic Orban l-a demis pe Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Premierul Ludovic Orban a semnat, joi, decizia pentru revocarea lui Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, informeaza Guvernul. Deputatul USR Iulian Bulai a atras atentia joi dimineata ca Madalin Voicu e singurul secretar de stat de la Ministerul Culturii ramas in functie dupa schimbarea guvernului.

Cine e singurul secretar de stat al PSD pastrat de Orban la Ministerul Culturii

Madalin Voicu este singurul secretar de stat social-democrat de la Ministerul Culturii care nu a fost demis de Ludovic Orban. Surse politice au declarat pentru Adevarulca fostul deputat PSD ar fi discutat cu.

Cine e singurul secretar de stat al PSD pastrat la Ministerul Culturii

Madalin Voicu este singurul secretar de stat social-democrat de la Ministerul Culturii care nu a fost demis de Ludovic Orban. Surse politice au declarat pentru Adevarul ca fostul deputat PSD ar fi discutat cu premierul sa-l mai pastreze in functie pentru o perioada.

Madalin Voicu, eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Madalin Voicu a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, functie pe care o ocupa de la inceputul lui 2017.

Marea depesedizare, la final: Madalin Voicu, ultimul PSD-ist eliberat din functie de Ludovic Orban

Marea depesedizare a ministerelor si institutiilor publice, anuntata de premierul Ludovic Orban, a ajuns la final. Madalin Voicu, singurul membru PSD care a scapat de primele valuri de demiteri, a fost eliberat.

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Primarul Bacaului face acuzatii dupa ce a a fost exclus din partid: in PSD, daca spui adevarul esti dat afara. Legea pumnului in gura nu este o explicatie acceptabila

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a transmis un mesaj dur la adresa PSD dupa ce a fost exclus din partid. Edilul a scris pe Facebook, marti seara, ca in PSD, daca spui adevarul esti dat afara si a vorbit.

Primarul Bacaului, exclus din PSD dupa ce a spus ca unii pesedisti sunt jenati ca trebuie sa o sustina pe Dancila: Daca spui adevarul esti dat afara. Metoda executiilor staliniste continua

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD in sedinta Comitetului Executiv de marti, afirma ca metoda executiilor staliniste continua in partid si dupa plecarea lui Liviu Dragnea si ca daca spui adevarul esti dat afara, fie ca deranjezi conducerea locala, fie ca deranjezi conducerea centrala. Primarul Bacaului, care in luna mai a cerut demisia Vioricai Dancila si a Guvernului, afirma, luni, ca exista pesedisti care se simt jenati de faptul ca trebuie sa o sustina pe Viorica Dancila.

Primarului Bacaului, Cosmin Necula, dupa excluderea din PSD: Daca spui adevarul esti dat afara

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca in PSD, daca spui adevarul, esti dat afara, dupa ce marti seara a fost exclus din partid, prin decizia Comitetului Executiv National .

Primarul Bacaului, dupa ce a fost exclus din PSD: in partid, daca spui adevarul, esti dat afara

Cosmin Necula, primarul Bacaului, a avut o prima reactie pe pagina sa de Facebook, dupa ceComitetului Executiv National al PSD a cerut excluderea sa din partid, marti seara. in campania electorala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )