Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anul politic 2019, rasturnari atipice de situatie. Cel mai mare esec din istoria PSD

Antena3 Antena3,
Anul politic 2019, rasturnari atipice de situatie. Cel mai mare esec din istoria PSD

Politica romaneasca a cunoscut in 2019 cele mai neasteptate rasturnari de situatie din ultimii 30 de ani. Finalul de ani a insemnat cel mai mare esec din istoria PSD. Nu doar ca a pierdut alegerile prezidentiale, dar a pierdut si guvernarea prin jocuri politice. continuă pe Antena3

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Anul 2019 a fost cel mai bun din cariera mea

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat ca anul 2019 a fost cel mai bun din cariera lui. A castigat campionatul sezonul trecut, iar in aceasta stagiune este pe primul loc in Liga 1 si i-a dus pe ardeleni, momentan, pana in saisprezecimile Europa League.

Cum crede Rafael Nadal ca poate fi stabilit cine este cel mai bun jucator din lume

Ajuns la 33 de ani, Rafael Nadal continua sa aiba un cuvant greu de spus la varful ierarhiei ATP, ibericul reusind sa cucereasca doua Grand Slam-uri in 2019 Roland Garros si US Open). Cu toate ca s-a apropiat la un singur titlu major de Roger Federer 20 de Grand Slam-uri, recordman absolut), Rafa considera ca nu turneele castigate te fac cel mai bun din lume, ci doar iubirea fanilor.

Stirile ProTV: De la telefoanele in cuplaj la cel mai rapid internet din lume. Evolutia comunicatiilor in Romania, in ultimii 30 de ani

Campania Stirilor PRO TV Dupa 30 de ani vorbeste astazi despre comunicatii, tehnologie si sectorul IT. in anii scursi de la Revolutie, Romania a trecut, de la telefonul pe cuplaj, in topul tarilor cu cel mai rapid internet.

Burkina Faso, Craciun in doliu, dupa cel mai sangeros atac jihadist din ultimii cinci ani

Burkina Faso era in doliu miercuri, in ziua Craciunului, dupa un nou atac jihadist de anvergura soldat cu 42 de morti in nordul tarii, cel mai sangeros bilant in ultimii cinci ani, scrie AFP.

Cel mai bine cotat sahist al Iranului nu va mai concura pentru tara sa - Motivul are legatura cu adversarii israelieni

Alireza Firouzja, cel mai bine cotat sahist al Iranului, a decis sa nu mai joace pentru tara sa, au anuntat agentiile de presa iraniene, sportivul reactionand astfel dupa o interdictie neoficiala a Teheranului in privinta meciurilor cu israelienii, relateaza Reuters.

ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimele luni: Lovitura crunta de Craciun pentru banii romanilor

Indicele ROBOR, cel in care se calculeaza ratele la banci, a fost cotat la 3,21%, cel mai mare nivel din ultima jumatate de an. Analistii economici anticipeaza, pentru urmatoarele 12 luni, o crestere de 4%.

Forbes: Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani Cine mai face parte din TOP 10

Celebrul pugilist Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani, cu un total de 915 milioane de dolari, potrivit Forbes.

Cum arata cel mai scump brad de Craciun din lume. Pretul ajunge la peste 15 milioane de dolari

Un hotel din Spania detine locul intai pentru cel mai scump brad de Craciun din lume.

Salata de boeuf: iata care este secretul pentru cel mai bun platou de sarbatori! Invitatii nu se vor mai satura

Craciunul este aproape, iar gospodinele se intrec in a pune pe masa cele mai bune bucate traditionale, preparate in casa. Unul dintre ele este, fara doar si poate, salata de boeuf, nelipsita de pe mesele romanilor. Salata de boeuf are insa secretele ei, asadar, daca vrei sa iti surprinzi invitatii, ar trebui sa stii cum .

Acesta este cel mai fericit animal din lume si intelegi de ce, cand il vezi

Membrii speciei quokka au fost definiti ca fiind cei mai fericiti din lume. Acestia au o atitudine pozitiva in permanenta, sunt zambitori si perfecti pentru selfie-uri. Desi ai mai trait in trecut cu impresia ca ai vazut un animal zambind, din orice specie, nimeni si nimic nu se compara cu un Quokka. Animalul din imaginile .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )