Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mihai Fifor, anunt de ULTIMA ORA despre programul de inzestrare a Armatei. Cand ar putea incepe achizitia a 3 submarine

B1 B1,
Mihai Fifor, anunt de ULTIMA ORA despre programul de inzestrare a Armatei. Cand ar putea incepe achizitia a 3 submarine

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a vorbit marti despre programul pentru inzestrarea cu submarine a fortelor navale. Potrivit oficialului, achizitia submarinelor ar putea incepe dupa. continuă pe B1

Tudorel Toader, anunt de ultima ora despre soarta lui Kovesi

Anunt de ultima ora .

Anunt de ULTIMA ORA despre FONDUL SUVERAN: Sper ca propunerea sa fie acceptata de Comisia Europeana

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca s-a discutat in guvern despre infiintarea Fondului Suveran si ca spera ca in urmatoarele saptamani sa se contureze un punct de vedere.

Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora despre soarta lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca joi, la ora 18. 00 va prezenta raportul oficial privind activitatea Laurei Codruta Kovesi, la Directia Nationala Anticoruptie. Stire in curs de.

Mihai Fifor: Programul de inzestrare cu submarine este in analiza. Achizitia ar putea fi demarata dupa 2020

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat marti ca programul referitor la inzestrarea cu submarine se afla in analiza fortelor navale, iar achizitia in acest caz ar putea incepe dupa 2020.

Mihai Fifor: Programul de inzestrare cu submarine este in analiza. Achizitia ar putea fi demarata dupa 2020. Care sunt optiunile

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat marti ca programul referitor la inzestrarea cu submarine se afla in analiza fortelor navale, iar achizitia in acest caz ar putea incepe dupa 2020.

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA privind indemnizatiile pentru mame si concediile medicale

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni despre defectiunile din legea salarizarii legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale si a anuntat ca va fi adoptata o noua ordonanta, care sa.

Mihai Fifor s-a intalnit cu presedintele companiei americane Lockheed Martin

In timpul Conferintei de securitate de la Munchen, ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a avut sambata, la Munchen, o intalnire cu presedintele companiei americane Lockheed Martin, Marillyn Hewson, in cadrul careia s-a discutat despre cooperarea in domeniul militar. Oficialul roman reiterand importanta dezvoltarii cooperarii cu companiile romanesti din industria de aparare.

Mihai Fifor s-a intalnit cu presedintele Lockheed Martin, la Munchen

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a avut, sambata, la Munchen, o intalnire cu presedintele companiei americane Lockheed Martin, Marillyn Hewson, in cadrul careia s-a discutat despre cooperarea in domeniul militar, oficialul roman reiterand importanta dezvoltarii cooperarii cu companiile romanesti din industria de aparare, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

Mihai Fifor anunta achizitia a patru noi aeronave F16. in proiectie avem inca 36 de avioane

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a venit marti cu detalii privind achizitia de noi avioane de vanatoare. Potrivit oficialului, Romania doreste sa completeze escadrila de F16 cu inca patru aeronave.

Mihai Fifor: Romania, actorul cel mai important la Marea Neagra din NATO

Ministrul Apararii Mihai Fifor a declarat ca Romania, este in acest moment actorul NATO cel mai imp.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )