Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, huiduita la Timisoara de cativa protestatari. Reactia surpriza a premierului demis cand a fost jignita (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, huiduita la Timisoara de cativa protestatari. Reactia surpriza a premierului demis cand a fost jignita (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Consiliul Judetean Timis, de cativa protestatari care i-au strigat: Mincinoasa si Analfabeta in momentul in care aceasta a ajuns la. continuă pe Antena3

VIDEO Viorica Dancila, asteptata la Timisoara de cativa protestatari care i-au strigat Mincinoasa si Analfabeta

Premierul demis Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Consiliul Judetean Timis, de cativa protestatari care i-au strigat: Mincinoasa si Analfabeta in momentul in care aceasta a ajuns la sediul institutiei. Oamenii inarmati cu pancarte cu mesaje anti PSD au huiduit-o pe Dancila.

Viorica Dancila, huiduita la Timisoara. Protestatarii au asteptat-o cu pietre: Jos labele de pe banii pentru spitalul de copii bolnavi de cancer!

Viorica Dancila a fost intampinata deun grup deprotestatari la Timisoara, adunati in fata Palatului Administrativ. Timisorenii au scandat lozinci impotriva PSD si i-au reprosat premierului ca vreas .

VIDEO Viorica Dancila, asteptata cu pietre si huiduieli la Timisoara: Mincinoasa!, Analfabeta!

Premierul demis Viorica Dancila a fost asteptata la Timisoara, la sediul Consiliului Judetean Timis, de mai multi protestatari care au venit cu pancarte, dar si cu o galeata cu pietre. Oamenii au strigat Mincinoasa, Analfabeta, Jos labele de pe banii pentru spitalul de copii bolnavi de cancer!, potrivit Timis Online.

Viorica Dancila, mesaj pentru PROTESTATARII de la Timisoara: Este pacat ca s-a ajuns la un asemenea nivel

Viorica Dancila le-a transmis protestatarilor care au asteptat-o, vineri, la Timisoara ca nu acesta este modul de a rezolva lucrurile. Este pacat ca s-a ajuns la un asemenea nivel, este pacat ca asemenea.

Viorica Dancila, provocata sa vorbeasca in limba engleza: Suntem in Romania. Haideti sa fim mandri ca suntem romani

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, participa vineri la mai multe actiuni de campanie electorala, la Timisoara.

VIORICA DANCILA: Nu am avut timp sa ma gandesc la locul de munca

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Timisoara ca nu a avut timp sa se gandeasca la un loc de munca, pentru cand nu va mai fi premier al Romaniei, dar s-a declarat convinsa ca isi va gasi si va face performanta.

Viorica Dancila s-a intors la CATEDRA: Cred mult in puterea generatiilor tinere (FOTO)

Viorica Dancila s-a intors la catedra. Fosta profesoara de laLiceul Industrial din Videle a fost, vineri, un curs in fata sutdentilorFacultatii de Stiinte Agricole din Timisoara.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, o lauda pe Viorica Dancila: A prelevat ratiunea

Primarul PNL al Timisoarei, Nicolae Robu, a laudat-o pe premierul demis Viorica Dancila dupa ce aceasta din urma a anuntat ca sala polivalenta de 16. 000 de locuri urmeaza sa fie construita la Timisoara si nu la Giroc, asa cum dorea PSD Timis.

Viorica Dancila explica de ce nu vorbeste niciodata in limba engleza

Premierul demis, Viorica Dancila, a explicat vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, care este motivul pentru care nu vorbeste in engleza, atunci cand se afla in afara granitelor.

Viorica Dancila a dezvaluit ce va face daca va pierde alegerile prezidentiale

Premierul demis, Viorica Dancila, a dezvaluit, vineri, in cadrul vitizei de la Timisoara ce va face daca va pierde alegerile prezidentiale. Aceasta este convinsa ca isi va gasi un loc de munca unde poate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )