Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Care sunt cele trei propuneri pentru ministerul Educatiei cu care Dancila a mers in CEX-ul PSD

Adevărul Adevărul,
Surse: Care sunt cele trei propuneri pentru ministerul Educatiei cu care Dancila a mers in CEX-ul PSD

Premierul Viorica Dancila are trei optiuni pentru Ministerul Educatiei: Radu Szekely consilierul fostului ministru Ecaterina Andronescu), Mihaela Neacsu inspector scolar general in Bucuresti) si Florin Lixandru, secretar de stat in Ministerul Educatiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Comitetul Executiv al PSD va decide azi viitorul ministru, dupa ce Ecaterina Andronescu a fost demisa de Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Care sunt cele mai mari frici ale nativilor din zodiac

HOROSCOP Cu totii avem anumite frici uneori. Iata care sunt acestea in functie de zodie. Niciodata nu vrea sa fie pe locul 2. ii e foarte frica sa nu fie.

Cum pleaca romanul in vacanta si care sunt cele mai populare destinatii

Turistul roman inca este interesat de tarile clasice pentru sezonul estival: Grecia, Turcia si Bulgaria, arata o analiza realizata de iAgency, companie specializa in servicii de optimizare SEO si marketing online. Pe locul patru se afla Egipt, in.

Eugen Teodorovici schimba Prima Casa. Care sunt noile conditii pentru a obtine o locuinta

Programul Prima Casa are si el parte de modificari. Romanii care doresc sa-si achizitioneze o locuinta trebuie sa ia la cunostinta noile conditii. Ce arata actul normativ si cum se va numi de acum programul? Programul Prima Casa trece prin transformari Ministerul Finantelor propune transformarea programului Prima casa in O familie, o casa. Caracterul nou pe .

Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei

Premierul Viorica Dancila a schimbat-o pe Ana Birchall de la Justitie. Presedintele PSD si-a anuntat propunerea, vineri, care poarta numele de Dana Girbovan. Cine este? Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca propunerea pentru Ministerul Justitiei este judecatorul Dana Girbovan. inlocuitoarea lui Birchall este in prezent .

Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele. Nu e un banc

Bugetarii din Romania sunt obligati de sefii lor sa faca multe, iar, din 20 august, printr-un ordin emis de presedintele ANPC, unii angajatii sunt impinsi sa se si spele. La noua regula se adauga si un cod vestimentar care nu trebui depasit. Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele Inspectorii .

Un nou scandal de discriminare la care sunt supusi romanii izbucneste in Germania. Politia a cerut hotelierilor sa spuna daca au printre oaspeti romani

Un nou scandal de discriminare la care sunt supusi romanii izbucneste in Germania. Politia din Leipzig le-a cerut hotelierilor sa anunte daca au printre oaspeti cetateni romani. in acest context, ministrul.

PROFIL Cine este Dana Girbovan, nominalizata pentru Ministerul Justitiei: O sustinatoare a modificarilor legilor justitiei, care au scos in strada sute de mii de romani. Girbovan a fost dorita ministru al Justitiei si de Liviu Dragnea

Dana Girbovan, nominalizata in sedinta de vineri a Comitetului Executiv al PSD pentru functia de ministru al Justitiei, este de profesie judecator si este fondatoarea Uniunii Nationale a Judecatorilor - un ONG despre care ea nu a putut preciza niciodata cati membri are sau reprezinta. Girbovan a fost, in ultimii 2 ani si jumatate, o sustinatoare vocala a controversatelor modificari aduse legilor justitiei, care au scos sute de mii de romani in strada. UNJR a fost singurul ONG acceptat la dezbaterile comisiei Iordache din Parlament.

Cine este Mihai Fifor, propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne

Mihai Fifor, actualul ministru interimar laMinisterul Afacerilor Interne este propunerea PSD pentru preluarea mandatului la acest minister. Social-democratul a mai fost in fruntea Ministerului.

Caz socant. Un barbat si-a ucis amanta si i-a ars trupul trei zile, pentru a scapa de cadavru

Un barbat de 51 de ani a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce si-a ucis amanta si i-a ars corpul, timp de trei zile. Leslie Khoo Kwee Hock, din Singapore, a strangulat-o pe amanta sa, o tanara de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )