Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mesaj de interes pentru romanii care traiesc in nordul si estul Londrei. La ce sectii le recomanda ambasada sa voteze

Adevărul Adevărul,
Mesaj de interes pentru romanii care traiesc in nordul si estul Londrei. La ce sectii le recomanda ambasada sa voteze

Ambasada Romaniei din Londra a venit cu precizari pentru romanii care se afla in capitala britanica si vor sa mearga sa voteze la alegerile prezidentiale. continuă pe Adevărul

ASTIA voteaza! Problema de matematica: Aria cercului format de romanii care au votat in turul II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE (FOTO)

Partidul National Liberal expune o ironizeaza, duminica, pe Viorica Dancila, intr-o postare pe Facebook. Cum ar spune cineva: Astia voteaza! Daca romanii care au votat pana la ora 15. 00 ar.

Problema de matematica postata de PNL pe Facebook in ziua alegerilor: Daca romanii care au votat pana la ora 15.00 ar forma un cerc, aria lui ar fi...

PNL posteaza pe Facebook o problema de matematica valabila pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, ora 15.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. MAE, anunt de ultima ora pentru romanii din Marea Britanie. Ce se va intampla in cazul aglomerarii sectiilor de votare

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat ca, in cazul in care va exista un numar mai mare de cetateni romani care doresc sa voteze la sectiile din Marea Britanie, acestia vor fi redirectionati.

Avertisment MAE pentru romanii din Italia, chiar in ziua alegerilor: Este cod rosu si portocaliu de vreme rea

Ministerul Afacerilor Externe ii informeaza pe cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Italiana ca au fost emise coduri rosu si portocaliu de vreme.

Stirile ProTV: Viitor incert pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit. Suntem foarte speriati

Britanicii se afla si ei in plina campanie electorala. in functie de vot, vom afla daca mai ies sau nu din Uniunea Europeana. Peste jumatate de milion de romani care locuiesc in Regatul Unit asteapta cu sufletul la gura rezultatul alegerilor.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. A doua zi de vot pentru romanii din strainatate: Peste 130.000 de alegatori au votat deja

UPDATENumarul persoanelor care au votat la sectiile de votare din strainatate a depasit, sambata, 100. 000, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, putin dupa ora.

ALEGERILE PREZIDENTIALE. A doua zi de vot pentru romanii din strainatate: Cifre de ultim moment!

UPDATENumarul persoanelor care au votat la sectiile de votare din strainatate a depasit, sambata, 100. 000, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, putin dupa ora.

Guvernul SUA a inceput sa emita licente pentru companiile care aprovizioneaza grupul chinez Huawei

Guvernul american a inceput sa emita licentele pentru unele dintre companiile care aprovizioneaza grupul chinez de telecomunicatii Huawei, care se afla pe o lista neagra din motive de securitate, oferind o mult-asteptata claritate pentru industrie, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )