Libnet.ro
UNICEF

00:06

Fresh! Grupul vocal Soulstar ne incalzesc cu o noua piesa de Craciun Perfect Night For Farewell!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Grupul vocal Soulstar ne incalzesc cu o noua piesa de Craciun Perfect Night For Farewell!

Soulstar, cunoscuti ca si Boyz II Men ai Coreei de Sud, revin in atentia publicului cu o noua piesa perfecta pentru sezonul rece care se apropie si in ton cu sarbatoarea preferata a tuturor, Craciunul. Chang Geun, Seung Woo si Kyu Hoon lanseaza piesa Perfect Night For Farewell, compusa de Andrew Jimmy Richard, Josef Salimi . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Little Mix prezinta o noua piesa de pe albumul Salute Boy!

Trackul compus de Camille Purcell, George Tizzard si Rick Parkhouse si produs de Fred Ball face parte de pe cel de-al doilea album din cariera formatiei Little Mix, intitulat Salute, care va fi lansat pe 10 noiembrie in UK si pe patru februarie 2014 in US. Piesa Boy, despre care inca nu se stie daca .

Fresh! Jisook feat. Outsider lanseaza o noua piesa Secret Love!

Secret Love, piesa cantata in colaborare de Jisook, membra a formatiei RAINBOW, cu rapperul Outsider, face parte de pe coloana sonora a dramei Secrets. Piesa se aude in cadrul peliculei in momentele in care cele doua personaje principale isi marturisesc si isi traiesc iubirea. Secret Love este o frumoasa balada pop care devine mai interesanta .

Fresh! The Killers ne incanta cu o noua piesa Just Another Girl!

Noua piesa marca The Killers este inclusa pe prima compilatie greatest hits a formatiei, intitulata Direct Hits, care va fi lansata pe 11 noiembrie. Just Another Girl, produsa de M83, este al doilea track nou inclus pe materialul mentionat anterior, primul fiind single-ul recent dezvaluit, Shot At The Night. Brandon Flowers si colegii sai sunt .

Fresh! Dawn Richard, membra Danity Kane, ne ofera spre ascultare o noua piesa Fade!

In asteptarea albumului de comeback al formatiei Danity Kane, membra Dawn Richard a dezvaluit online o piesa solo nemaiauzita pana in prezent, intitulata Fade. Produsa de Noisecastle III, noua piesa a artistei vorbeste despre o iubire care a plecat departe. Chiar iubesc productia acestei piese. Asigurati-va ca aveti niste casti la indemana si dati-i drumul.

Fresh! Alicia Keys apare pe coloana sonora a filmului 12 Years A Slave cu o noua piesa Queen Of The Field!

Talentata cantareata isi expune din nou calitatile vocale de exceptie intr-un nou track, intitulat Queen Of The Field, piesa aparand pe coloana sonora a filmului 12 Years A Slave regizat de Steve McQueen acesta fiind lansat pe 18 octombrie in US. Pe cinci noiembrie a aparut in versiune digitala si soundtrackul peliculei care, pe langa .

HOT! Justin Bieber prezinta noua piesa din cadrul seriei Music Mondays Bad Day!

Avem parte de un nou inceput de saptamana, dar si de o noua piesa marca Justin Bieber. Noul single promotional din cadrul seriei Music Mondays se intituleaza Bad Day si este lansata oficial astazi, patru noiembrie. Bad Day se evidentiaza prin sound-urile de chitara acustica, Justin Bieber vorbind in noua sa piesa despre durere si .

B.o.B a dezvaluit tracklistul albumului Underground Luxury + o noua piesa All I Want!

Rapperul american isi va lansa noul material discografic, al treilea din cariera sa, pe 17 decembrie acesta fiind precedat de single-urile oficiale HeadBand feat. 2 Chainz si Ready feat. Future. In urma cu doar cateva ore au fost date publicitatii atat tracklistul albumului Underground Luxury, cat si piesa care deschide materialul, intitulata All I Want.

HOT! Eminem a dezvaluit un fragment dintr-o noua piesa Dont Front feat. Buckshot!

Trebuie sa precizam mai intai faptul ca piesa Dont Front nu e inclusa pe editia standard a albumului The Marshall Mathers LP 2. Fanii lui Eminem care isi vor achizitiona online atat jocul Call Of Duty: Ghosts, cat si noul material al rapperului, vor avea acces la acest bonus track. Compusa in stilul anilor 90, .

New artist: Say Lou Lou isi fac intrarea cu single-ul de debut oficial Better In The Dark + noua piesa Beloved!

Say Lou Lou este un duo alcatuit din surorile gemene suedezo-australiene Miranda si Elektra Kilbey. La inceputul acestui an fetele au lansat doua prime piese, intitulate Julian si Maybe You, iar de curand au semnat cu casa de discuri Columbia Records prin intermediul careia isi vor lansa albumul de debut in 2014. Single-ul de debut .

Ellie Goulding prezinta un fragment dintr-o noua piesa Mirror!

Mirror nu este inclusa pe niciun material recent de al artistei britanice, ci reprezinta una dintre piesele de pe coloana sonora a peliculei The Hunger Games: Catching Fire, filmul urmand a fi lansat pe 22 noiembrie in cinematografele din US. I look in the mirror and I try to see myself// I was the girl .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )