Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ellie Goulding prezinta un fragment dintr-o noua piesa Mirror!

Devorator Monden Devorator Monden,
Ellie Goulding prezinta un fragment dintr-o noua piesa Mirror!

Mirror nu este inclusa pe niciun material recent de al artistei britanice, ci reprezinta una dintre piesele de pe coloana sonora a peliculei The Hunger Games: Catching Fire, filmul urmand a fi lansat pe 22 noiembrie in cinematografele din US. I look in the mirror and I try to see myself// I was the girl . continuă pe Devorator Monden

HOT! Eminem a dezvaluit un fragment dintr-o noua piesa Dont Front feat. Buckshot!

Trebuie sa precizam mai intai faptul ca piesa Dont Front nu e inclusa pe editia standard a albumului The Marshall Mathers LP 2. Fanii lui Eminem care isi vor achizitiona online atat jocul Call Of Duty: Ghosts, cat si noul material al rapperului, vor avea acces la acest bonus track. Compusa in stilul anilor 90, .

HOT! Justin Bieber prezinta noua piesa din cadrul seriei Music Mondays Bad Day!

Avem parte de un nou inceput de saptamana, dar si de o noua piesa marca Justin Bieber. Noul single promotional din cadrul seriei Music Mondays se intituleaza Bad Day si este lansata oficial astazi, patru noiembrie. Bad Day se evidentiaza prin sound-urile de chitara acustica, Justin Bieber vorbind in noua sa piesa despre durere si .

HOT! Lady Gaga prezinta o noua piesa de pe Artpop! Asculta aici trackul Dope!

Lady Gaga prezinta Dope, cunoscuta initial sub titlul I Wanna Be With You, track ce reprezinta cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Noul single promotional a fost produs de legendarul Rick Rubin si compus de Lady Gaga insasi .

Fresh! The Killers ne incanta cu o noua piesa Just Another Girl!

Noua piesa marca The Killers este inclusa pe prima compilatie greatest hits a formatiei, intitulata Direct Hits, care va fi lansata pe 11 noiembrie. Just Another Girl, produsa de M83, este al doilea track nou inclus pe materialul mentionat anterior, primul fiind single-ul recent dezvaluit, Shot At The Night. Brandon Flowers si colegii sai sunt .

Fresh! Dawn Richard, membra Danity Kane, ne ofera spre ascultare o noua piesa Fade!

In asteptarea albumului de comeback al formatiei Danity Kane, membra Dawn Richard a dezvaluit online o piesa solo nemaiauzita pana in prezent, intitulata Fade. Produsa de Noisecastle III, noua piesa a artistei vorbeste despre o iubire care a plecat departe. Chiar iubesc productia acestei piese. Asigurati-va ca aveti niste casti la indemana si dati-i drumul.

Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu o noua piesa Bad Day!

Luni, patru noiembrie, artistul canadian ne va face cunostinta cu cel de-al cincilea single promotional din cadrul seriei Music Mondays, intitulat Bad Day. Piesa va fi lansata pe iTunes in aceeasi zi. Concomitent, Justin Bieber a dezvaluit si coperta piesei Bad Day in centrul careia este infatisat un nou simbol, asa cum ne-am obisnuit. Simbolul .

B.o.B a dezvaluit tracklistul albumului Underground Luxury + o noua piesa All I Want!

Rapperul american isi va lansa noul material discografic, al treilea din cariera sa, pe 17 decembrie acesta fiind precedat de single-urile oficiale HeadBand feat. 2 Chainz si Ready feat. Future. In urma cu doar cateva ore au fost date publicitatii atat tracklistul albumului Underground Luxury, cat si piesa care deschide materialul, intitulata All I Want.

HOT! Lil Kim revine si lanseaza o noua piesa Dead Gal Walking!

Excentrica rapperita nu putea sarbatori mai bine Halloweenul decat prezentandu-le fanilor sai primul single extras de pe viitorul sau mixtape, intitulat Hard Core 2K13, care va fi lansat pe 29 noiembrie. Dead Gal Walking este o piesa cu iz dancehall, avand un titlu in ton cu sarbatoarea care tocmai a trecut. We live by the .

HOT! Frantuzoaica Tal si formatia Little Mix colaboreaza pentru o noua piesa Une Autre Personne!

Inedita colaborare dintre cantareata din Franta de origine israeliana Tal Benyerzi si formatia britanica Little Mix va fi inclusa ca bonus track pe noul material al grupului, intitulat Salute, care va fi lansat pe 10 noiembrie in UK si pe patru februarie 2014 in US. Une Autre Personne, compusa de Tal Benyerzi, contine atat versuri .

Ed Sheeran a interpretat live in cadrul unui concert o noua piesa New York!

In urma cu cateva zile artistul britanic a intepretat live in premiera un alt nou track, intitulat So In Love. Seria dezvaluirilor in materie de noi piese continua cu New York, trackul fiind intepretat live in premiera in cadrul unuia dintre show-urile sustinute de Ed Sheeran zilele acestea pe Madison Square Garden. Ca sa isi .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3173 seconds )