Libnet.ro
UNICEF

13:30

RECORD GermaniaArgentina, cel mai urmarit meci de la Cupa Mondiala

Adevărul Adevărul,
RECORD GermaniaArgentina, cel mai urmarit meci de la Cupa Mondiala

TVR 1 a fost lider de audienta in timpul finalei Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014. Meciul Germania Argentina a fost urmarit de urmarita la TVR 1 de 3,4 milioane de romani si a fost cea mai vizionata partida din cadrul competitiei. continuă pe Adevărul

Messi: Acesta este cel mai important meci al vietii noastre. Suntem pregatiti!

Internationalul argentinian Lionel Messi a afirmat, sambata, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca el si colegii sai sunt pregatiti pentru cel mai important meci al vietii lor, finala Cupei Mondiale, cu.

Asistentul Microsoft, Cortana, a prevazut 15 din 16 rezultate la Cupa Mondiala

Asistentul virtual de la Microsoft, folosit pe Windows Phone, cu numele de Cortana, a prevazut 15 din 16 rezultate de la meciurile din Cupa Mondiala. Asistentul virtual Microsoft a reusit in timpul cupei mondiale sa prezica rezultatul a 15 meciuri din totalul de 16 disputate. Totusi, a ghici cu astfel de acuratete cine va castiga fiecare meci este un lucru de laudat, chiar si pentru un expert in domeniu. Probabil ca Microsoft ar fi fost si mai multumiti daca asistentul [].

Cupa Mondiala: Germania a incheiat fiesta la cel mai scump Mondial din istorie

Cupa Mondiala din Brazilia s-a incheiat, duminica, o data cu incoronarea Germaniei drept noua campioana mondiala. Elevii lui Low au castigat cu 1-0 finala cu Argentina si au pus capat unui mondial al surprizelor, al marilor sperante, al dezamagirilor, dar mai ales al costurilor exorbitante.

Louis Van Gaal: Acesta este cel mai bun grup cu care am lucrat

Selectionerul nationalei Olandei, Louis Van Gaal, si-a laudat jucatorii la finalul meciului pentru locul 3 de la Cupa Mondiala, castigat cu 3-0 in fata Brazilia, declarand ca acesta este cel mai bun grup.

Cum l-a motivat selectionerul Germaniei, Joachim Low, pe Mario Gotze, cel care a adus nemtilor Cupa Mondiala

Germania este noua campioana mondiala, dupa ce a invins, duminica, Brazilia. Nemtii au avut nevoie de un singur gol, inscris in reprizele de prelungiri, de Mario Gotze 113).

FOTO TOP 10 Golgheteri la Cupa Mondiala 2014. Trei jucatori sunt de la Bayern

Cupa Mondiala 2014, castigata de Germania, dupa ce a invins, in finala, cu 1-0, Argentina, a fost o lupta a celor mai valorosi jucatori ai lumii. in total s-au marcat nu mai putin de 171 goluri, cifra care nu a mai fost atinsa de la turneul din 1998.

Columbia, cea mai fair-play echipa la Cupa Mondiala

Reprezentativa Columbiei a castigat premiul fair-play la Cupa Mondiala din Brazilia, incheiata, duminica seara, cu victoria Germaniei, scor 1-0, in fata Argentinei, informeaza FIFA.

Meciurile de la Cupa Mondiala aduc teraselor cu pana la 20% mai multi clienti

Meciurile de la Cupa Mondiala din Brazilia au atras cu peste 15%-20% mai multi clienti pe terase, iar cele mai urmarite confruntari au fost cele ale Germaniei si Braziliei, prima fiind apreciata pentru jocul ei, iar cea de-a doua antipatizata din cauza prestatiilor slabe.

Tatuajele fotbalistilor de la Cupa Mondiala si semnificatiile lor

Cupa Mondiala din Brazilia este considerata de specialistii sportivi drept una din cele mai frumoase editii ale competitiei fotbalistice. Cei din fata ecranelor au putut urmari meciuri interesante, insa au fost si martorii unei noi mode in randul jucatorilor participanti la turneu: cat mai multe tatuaje care reprezinta momente importante din viata fotbalistilor.

Olanda invinge Brazilia cu 3-0 si termina Cupa Mondiala pe locul 3

Brazilia nu a reusit sa se revanseze in fata fanilor dupa esecul rusinos din semifinala cu Germania si a incheiat in genunchi Cupa Mondiala pe care a gazduit-o. in finala mica a turneului, disputata la.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )