Libnet.ro
UNICEF

19:15

Messi: Acesta este cel mai important meci al vietii noastre. Suntem pregatiti!

Antena3 Antena3,
Messi: Acesta este cel mai important meci al vietii noastre. Suntem pregatiti!

Internationalul argentinian Lionel Messi a afirmat, sambata, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca el si colegii sai sunt pregatiti pentru cel mai important meci al vietii lor, finala Cupei Mondiale, cu. continuă pe Antena3

Louis Van Gaal: Acesta este cel mai bun grup cu care am lucrat

Selectionerul nationalei Olandei, Louis Van Gaal, si-a laudat jucatorii la finalul meciului pentru locul 3 de la Cupa Mondiala, castigat cu 3-0 in fata Brazilia, declarand ca acesta este cel mai bun grup.

Cel mai scump ceas din lume, estimat la 12 milioane de euro, scos la licitatie

Expertii in domeniu considera ca acesta este Graalul ceasurilor din lumea intreaga.

66 de ani diferenta intre cel mai tanar si cel mai in varsta europarlamentar - alesi in 2014

Cel mai tanar europarlamentar ales la scrutinul din mai 2014 este un danez, Anders Primdahl Vistisen 26 de ani), iar cel mai in varsta: Emmanouil Glezos, din Grecia, de 92 de ani. La nivel european, aproximativ jumatate dintre europarlamentari sunt la primul mandat, cealalta jumatate fiin realesi. In Romania, proportia este de 62% - europarlamentari realesi iar cel mai tanar dintre acestia este Claudia Tapardel PSD). VEZI HARTA-INFOGRAFIC -Google Map realizat de Parlamentul European cu datele demografice ale membrilor Parlamentului European - 2014.

Cel mai bun telefon Nokia, lansat inainte de era Microsoft, va fi disponibil in Romania

Cel mai interesant telefon pe care Nokia l-a lansat inainte sa fie cumparata de Microsoft ajunge in Romania. Pretul incepe de la putin peste 2. 000 de lei. Iata ce e mai interesant la acest telefon Nokia Lumia 930 este un telefon pe care compania l-a anuntat inainte de finalizare achizitiei de catre Microsoft. Ruleaza Windows Phone 8. 1, dispune de toate aplicatiile Nokia dedicate fotografiei si nu numai si are o camera de 20 megapixeli PureView capabila sa fotografieze si RAW.

Tarile cu cel mai mare risc pentru afaceri. Pe ce loc este Romania

Liberalizarea pietei se traduce prin eliminarea frontierelor in ceea ce priveste afacerile si investitiile, insa nu toate tarile sunt alegeri bune pentru extinderea unei afaceri. O clasificare a tarilor care prezinta cel mai mare potential de risc.

Cel mai frumos blond de la Hollywood!

Blake Lively, Gwyneth Paltrow, Sienna Miller, Kate Hudson, Reese Witherspoon, Cameron Diaz sau Gisele Bundchen sunt doar cateva dintre starurile hollywoodiene ce se pot mandri cel mai frumos par blond!.

Rusia va aproba cel mai probabil prelungirea sederii lui Edward Snowden, in urmatoarele zile

Un oficial rus din domeniul imigratiei a declarat, vineri, ca Rusia va aproba cel mai probabil prelungirea sederii fostului consultant american al NSA Edward Snowden, in urmatoarele cateva zile, relateaza The.

FIFA a anuntat ca patru fotbalisti germani se numara printre cei zece fotbalisti nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator al Cupei Mondiale 2014

FIFA a anuntat lista celor zece fotbalisti nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator alCupei Mondiale Brazilia 2014, patru dintre acestia fiind nemti. De asemenea, sapte dintre nominalizati vor.

Cel mai scump ceas din lume va fi scos la licitatie pentru 12 milioane de euro

Cel mai scump ceas din lume, o capodopera a ceasornicarilor elvetieni, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sothebys pe 14 noiembrie, la Geneva,.

LICITATIE. Cel mai scump ceas din lume, in valoare de 12 milioane euro, va fi scos la licitatie

Cel mai scump ceas din lume, numit Supercomplication Henry Graves, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sotheby039;s pe 14 noiembrie, la Geneva.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )