Libnet.ro
UNICEF

15:00

Louis Van Gaal: Acesta este cel mai bun grup cu care am lucrat

Antena3 Antena3,
Louis Van Gaal: Acesta este cel mai bun grup cu care am lucrat

Selectionerul nationalei Olandei, Louis Van Gaal, si-a laudat jucatorii la finalul meciului pentru locul 3 de la Cupa Mondiala, castigat cu 3-0 in fata Brazilia, declarand ca acesta este cel mai bun grup. continuă pe Antena3

Messi: Acesta este cel mai important meci al vietii noastre. Suntem pregatiti!

Internationalul argentinian Lionel Messi a afirmat, sambata, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca el si colegii sai sunt pregatiti pentru cel mai important meci al vietii lor, finala Cupei Mondiale, cu.

FIFA a anuntat ca patru fotbalisti germani se numara printre cei zece fotbalisti nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator al Cupei Mondiale 2014

FIFA a anuntat lista celor zece fotbalisti nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator alCupei Mondiale Brazilia 2014, patru dintre acestia fiind nemti. De asemenea, sapte dintre nominalizati vor.

CM 2014. Sergio Romero, supranumit eroul Argentinei: ii voi fi vesnic recunoscator lui Louis Van Gaal

Portarul Argentinei, Sergio Romero, a fost cel care a facut diferenta in calificarea tarii sale in ultimul act al Campionatului Mondial. Goalkeeperul a aparat patru lovituri de departajare, printr-o tehnica pe care a invatat-o chiar de la selectionerul reprezentativei eliminate, Olanda.

Cel mai bun telefon Nokia, lansat inainte de era Microsoft, va fi disponibil in Romania

Cel mai interesant telefon pe care Nokia l-a lansat inainte sa fie cumparata de Microsoft ajunge in Romania. Pretul incepe de la putin peste 2. 000 de lei. Iata ce e mai interesant la acest telefon Nokia Lumia 930 este un telefon pe care compania l-a anuntat inainte de finalizare achizitiei de catre Microsoft. Ruleaza Windows Phone 8. 1, dispune de toate aplicatiile Nokia dedicate fotografiei si nu numai si are o camera de 20 megapixeli PureView capabila sa fotografieze si RAW.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Planeta Maimutelor: Revolutie, un pretendent legitim la cel mai bun film al anului

Filmul SF Dawn of the Planet of the Apes/Planeta Maimutelor: Revolutie are astazi premiera in cinematografele din Romania. Pelicula este vazuta drept una dintre cele mai bune ale verii si una care sa concureze la titlul de cel mai bun film al anului.

CM 2014. Cine va fi desemnat drept cel mai bun jucator al turneului? FIFA a intocmit lista celor 10 nominalizati

FIFA a anuntat vineri seara lista celor 10 jucatori care se lupta pentru titlul de cel mai bun jucator al turneului din Brazilia, recompensat cu Balonul de Aur al Mondialului. Pe ea se regasesc sapte jucatori care se vor intalni duminica pe teren in finala turneului, patru dintre acestia fiind germani.

Van Gaal: Sunt mandru ca Olanda a incheiat Cupa Mondiala neinvinsa

Selectionerul Olandei, Louis van Gaal, a declarat, sambata, ca este extrem de mandru ca echipa sa a incheiat Cupa Mondiala neinvinsa, dupa ce batavii s-au impus in meciul pentru locul trei cu Brazilia, scor 3-0, informeaza AFP, citat de Mediafax.

O consolare frumoasa sau un meci inutil? Van Gaal critica dur organizarea unei partide pentru locul 3 la Mondial

Invinsele din semifinale, Brazilia si Olanda, se vor infrunta, sambata ora 23. 00, TVR1), la Brasilia, in finala mica a turneului. E o confruntare de care nimeni nu prea are chef, dupa cum a admis selectionerul batavilor, Louis van Gaal.

VIDEO CM Fotbal: Olanda - Brazilia, 3-0 in finala mica/ Van Gaal: Sunt mandru ca Olanda a incheiat Cupa neinvinsa

Portocala Mecanica a invins sambata Brazilia in finala mica a Campionatului Mondial de Fotbal in capitala tarii gazda, Brasilia, cu scorul 3-0. Selectionerul Olandei, Louis van Gaal, a declarat, sambata, ca este extrem de mandru ca echipa sa a incheiat Cupa Mondiala neinvinsa.

CM 2014. Van Gaal, tradat din interior. De ce n-a mai apelat la Tim Krul

Antrenorul Olandei, Louis Van Gaal, ar fi vrut sa repete mutarea pe care a facut-o la meciul cu nationala din Costa Rica, in sferturile Cupei Mondiale, cand in minutul 120 l-a inlocuit pe portarul titular Cillessen cu rezerva Tim Krul, antrenat special pentru loviturile de departajare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )