Libnet.ro
UNICEF

12:15

Australian Open, turneul descatusarii pentru liderul noii generatii din ATP: va juca prima sa semifinala de Mare Slem

Adevărul Adevărul,
Australian Open, turneul descatusarii pentru liderul noii generatii din ATP: va juca prima sa semifinala de Mare Slem

Alexander Zverev sparge gheata in turneele de Mare Slem cu o prima semifinala, la Australian Open. Tanarul jucator german, in varsta de 22 de ani, a reusit in sfarsit, la trei ani distanta de la explozia in circuit concretizata cu doua trofee in seria Masters 1000, sa isi demonstreze adevarata valoare si intr-unul dintre cele patru Grand Slam-uri, acolo unde, pana acum, avusese probleme sa se afirme. continuă pe Adevărul

Australian Open: Novak Djokovic, pentru a 11-a oara in sferturi Duel dificil in runda urmatoare pentru sarb

Novak Djokovic, campionul en-titre de la Australian Open, a reusit inca o partida la nivel inalt in fata argentinianului Diego Schwartzman cap de serie 14), a castigat cu 6-3, 6-4, 6-4, dupa doua ore si cinci minute de joc, si s-a calificat pentru a 11-a oara in sferturi.

Ora meciului Halep - Mertens, in optimile Australian Open. Simona joaca pentru a-si asigura revenirea pe locul 2 WTA

Organizatorii au anuntat deja programul zilei a opta de la Australian Open si ora de incepere a meciului Simona Halep - Elise Mertens, din optimile primului turneu de Mare Slem al anului. in Romania, fanii o vor putea urmari pe Halep in duelul sau pentru calificarea in sferturi luni dimineata, de la ora 2.

Barty, aproape sa se impiedice in optimi la Australian Open. Duel cat o finala in sferturi pentru liderul mondial

Ashleigh Barty continua cursa pentru trofeu in Grand Slam-ul de casa, dupa un meci complicat cu Alison Riske cap de serie 18), castigat cu 6-3, 1-6, 6-4, duminica, in ultima optime de finala de pe jumatatea superioara a tabloului de simplu. Liderul mondial va avea insa o misiune dificila mai departe, urmand sa o infrunte pentru un loc in semifinale pe finalista editiei 2019, Petra Kvitova.

Simona Halep, victorie in 53 de minute pentru calificarea in semifinale la Australian Open. Semifinala cu Muguruza

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep va juca in semifinale la Australian Open si dupa evolutia din meciul cu Anett Kontaveit, una entuziasmanta, putem spera la o noua finala si, de ce nu, la un nou titlu de Grand Slam. Ea va juca in semifinale joi dimineata, de la ora 6:30, contra Garbinei Muguruza.

Ons I a tenisului arab. Jabeur scrie istorie la Melbourne si e fenomen social in Tunisia! Povestile Australian Open

Ons Jabeur scrie istorie la prezentul continuu la Australian Open. Mai intai pentru Tunisia natala, apoi pentru intreaga lume araba.

Adversara familiara pentru Halep in cursa pentru o noua finala la Australian Open: a inceput turneul cu set pierdut la zero! Care sunt semifinalele feminine

Adversara Simonei Halep din semifinalele Australian Open 2020 va fi Garbine Muguruza. Iberica s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3 in fata rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, dupa o ora si 33 de minute, calificandu-se in premiera in careul de asi la primul turneu de Mare Slem al anului.

Explicatiile lui Rafael Nadal dupa eliminarea de la Australian Open - Thiem merita victoria

Rafael Nadal a parasit turneul de la Australian Open in faza sferturilor, fiind invins in patru seturi de Dominic Thiem. Ibericul a recunoscut superioritatea adversarului, declarand ca pur si simplu Thiem a jucat mai bine decat el si a meritat victoria.

Australian Open (juniori): Nicholas Ionel s-a calificat in semifinalele probei de dublu

Tanarul tenisman roman Nicholas David Ionel s-a calificat, alaturi de austriacul Leandro Riedi, in semifinalele probei de dublu a juniorilor la turneul Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa victoria cu 6-4, 6-2 in fata italienilor Francesco MaestrelliSamuel Vincent Ruggeri, miercuri, la Melbourne.

Rafael Nadal pierde primul set la Australian Open

Liderul mondial Rafael Nadal s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Australian Open dupa un test complicat impotria australianului Nick Kyrgios.

Brad Gilbert, sedus de jocul primei semifinaliste de la Australian Open. Sfertul debutantelor, decis cu 2-0

Americanca Sofia Kenin este prima semifinalista a turneului de la Australian Open, dupa o victorie 6-4, 6-4 in fata lui Ons Jabeur Tunisia). Cele doua sportive, ambele aflate in premiera intr-un sfert de finala la un Grand Slam, au oferit un meci agreabil, chiar daca, inevitabil, partida lor a fost perceputa drept un act de deschidere pentru derby-ul dintre liderul mondial Ashleigh Barty si dubla campioana de la Wimbledon, Petra Kvitova.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )