Libnet.ro
UNICEF

18:45

Trafic restrictionat pe A2, in zona localitatii Fetesti din cauza reparatiilor

Adevărul Adevărul,
Trafic restrictionat pe A2, in zona localitatii Fetesti din cauza reparatiilor

Traficul pe Autostrada Soarelui, sensul catre Capitala, este restrictionat, pana vineri, 15 noiembrie, la ora 18. 00, pentru lucrari de asfaltare, in judetul Ialomita. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu, atac la ministrul Finantelor: Miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, desi guverneaza ei

Lia Olguta Vasilescu a reactionat pe contul personal de Facebook la declaratiile ministrului Finantelor Publice, Florin Citu. Vicepresedintele PSD a scris pe reteaua de socializare ca ministrul miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, insa nu-si cunoaste nici macar atributiile. Lia Olguta Vasilescu il ataca pe ministrul Finantelor, Florin Citu Sa ii .

VIDEO Estimare: Romanii traiesc cu peste opt luni mai putin din cauza poluarii. Tara noastra se afla in topul statelor in care cetatenii pierd cele mai multe luni din viata

Romania se afla in topul tarilor in care oamenii pierd luni din viata din cauza poluarii, potrivit unei preconizari a raportului international Lancet Countdown care monitorizeaza evolutia sanatatii si schimbarilor climatice. Astfel, romanii, alaturi de maghiari si polonezi, pierd peste 8 luni de viata din cauza particulelor in suspensie din aer, in contextul in care media pierderii de viata pe persoana in UE este de 5,7 luni.

Aproape de doua ori mai multi oameni decedeaza in Statele Unite din cauza bacteriilor rezistente la antibiotice

Aproape de doua ori mai multi oameni decedeaza in Statele Unite din cauza bacteriilor rezistente la antibiotice comparativ cu cat se credea inainte, au precizat miercuri oficiali americani responsabili pentru sanatatea publica.

Din cauza Brexitului, Tesla a ales Germania si nu Marea Britanie pentru prima sa fabrica din Europa

Marea Britanie si-a ratat sansa de a gazdui prima fabrica din Europa a constructorului auto american Tesla din cauza Brexitului, a declarat miercuri directorul general de la Tesla, Elon Musk.

Raliul Australiei a fost anulat din cauza incendiilor de vegetatie

Raliul Australiei, ultima etapa a Campionatului Mondial, programata in week-end, a fost anulat, din cauza incendiilor de vegetatie, informeaza lequipe. fr.

Evaziune uriasa in constructii. Statul pierde lunar un miliard de lei din cauza antreprenorilor certati cu legea

Evaziune uriasa in constructii. Statul pierde lunar un miliard de lei din cauza lacomiei antreprenorilor certati cu legea, scrie cotidinul national Jurnalul. in conditiile in care, afaceristii din.

VIDEO Trafic blocat pe DN1, la Comarnic, din cauza unei cisterne care a derapat si a acrosat un stalp de electricitate

Traficul pe DN1, pe sensul de urcare, este blocat miercuri, 13 noiembrie, din cauza unei cisterne care a derapat intr-o curba din dreptul orasului Comarnic. Cisterna este plinca cu 20 de tone de motorina si 11 tone de benzina.

Stare de urgenta in Australia din cauza riscului producerii unui incendiu de proportii

Autoritatile din statele australiene Queensland si New South Wales au decretat luni stare de urgenta, intrucat zona de est a tarii este amenintata de izbucnirea unui incendiu catastrofal de vegetatie, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Romanii pierd luni de zile din viata din cauza poluarii. Ce anume ne scade durata de viata si cu cat

Romanii pierd opt luni din viata din cauza poluarii, o statistica ce pune tara noastra peste media Uniunii Europene, arataLibertatea. ro, care citeaza un raport al Lancet Countdown Raportul, care.

Raport cutremurator: Romanii pierd opt luni din viata din cauza poluarii. Ce ne asteapta

Romania se afla printre tarile in care oamenii pierd opt luni din viata din cauza poluarii, peste media europeana, arata un studiu Lancet Countdown, care analizeaza impactul schimbarilor climatice si al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )