Libnet.ro
UNICEF

20:00

Viorica Dancila ar fi semnat un acord secret cu Partidul Civic Maghiar, pentru a trece cu bine de motiunea de cenzura

B1 B1,
Viorica Dancila ar fi semnat un acord secret cu Partidul Civic Maghiar, pentru a trece cu bine de motiunea de cenzura

Cei doi deputati ai Partidului Civic Maghiar din Parlamentul Romaniei ar fi fost presati de Janos Mezei, presedintele formatiunii, sa nu voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, dupa ce. continuă pe B1

VIORICA DANCILA: Vedem cum se confirma, toate avertismentele PSD - taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, inca din primele trei zile la Palatul Victoria, Guvernul Orban, echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, a inceput cu taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe, confirmand ceea ce PSD a anuntat de mult. Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna opozitie pe care au vazut-o vreodata acesti amatori, a transmis Dancila.

Viorica Dancila, despre demisia de la sefia PSD. in ce conditii va renunta la aceasta functie

Premierul demis a oferit detalii despre momentul in care va parasi partidul si, respectiv, colegii social democrati. inscrisa pentru cursa de la Cotroceni, Viorica Dancila are planuri mari de viitor, desi gurile rele spun ca va soma, odata cu incheierea prezidentialelor, de pe 10 noiembrie 2019. Aleasa formatiunii social-democrate a facut cateva afirmatii, miercuri, in .

Sefa PSD a marturisit care este singurul scenariu in care isi va da demisia. Viorica Dancila: Presedintii de organizatii nu mai vor tradatori in acest partid

Viorica Dancila a afirmat, miercuri, ca singura posibilitate sa-si dea demisia de la sefia PSD este castigarea alegerilor prezidentiale. Am luat partidul de la 22%, a scazut apoi la 17 % - dupa ce se.

Ce se intampla acum cu barbatul care a batut-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2009. Era un membru PDL

Viorica Dancila a reclamat in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2009 ca a fost batuta pe o strada din Videle de un membru PDL. Ce se intampla acum cu barbatul care a agresat-o? Ce se intampla acum cu barbatul care a batut-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2009? in campania pentru alegerile .

Viorica Dancila, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea: Pot sa ma lupt!

Relatia dintre Viorica Dancila si Liviu Dragnea este tot mai tensionata. Fostul premier al Romaniei a declarat ca pe langa cei sapte barbati care o urasc si o ataca deja a aparut si al optulea, facand referire la fostul lider al Partidului Social Democrat. Dancila nu a precizat insa cine sunt ceilalti barbati care ii .

Cum arata Viorica Dancila, in urma cu 27 de ani. Diferenta uriasa! Multi au vazut poza, dar putini au recunoscut-o

Viorica Dancila arata cu mult diferit, in anii tineretii, fata de cum o stiu romanii, in prezent. Mai mult, contracandidata lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni poate fi cu greu recunoscuta de catre alegatori. intr-o imagine din urma cu 27 de ani, aceasta poate fi vazuta alaturi de fiul ei, Victor. De asemenea, fostul .

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta aproximativ 2.000 de voturi prin corespondenta

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat vineri, la Targu-Jiu, ca PSD va contesta 2. 000 de voturi prin corespondenta care au fost deja inregistrate pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, motivand o lipsa de transparenta. Cu toate astea, potrivit autoritatilor electorale, daca unul dintre voturile respective este acordat unui candidat care nu ajunge in turul doi, atunci votul este considerat nul.

Viorica Dancila anunta ca PSD va contesta votul din diaspora: 2.000 de romani din afara tarii au votat deja pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Presedintele social-democrat Viorica Dancila a declarat vineri ca PSD va contesta votul din diapora in contextul in care 2. 000 de romani din afara tarii au votat deja pentru turul al doilea al alegerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila contesta votul pentru turul II

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat vineri, la Targu-Jiu, cu privire la faptul ca au fost inregistrate 2. 000 plicuri cu voturi prin corespondenta.

Viorica Dancila, acuzatie dura la adresa lui Iohannis: Ati jurat pe Biblie. V-ati incalcat juramantul!

Viorica Dancila il critica dur pe Klaus Iohannis. Candidatul PSD la prezidentiale sustine ca Presedintele si-a incalcat juramantul si ca nu a fost langa popor. Toate obiectivele importante in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )