Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cazul din Caracal i-a adus aminte de ororile prin care a trecut. Izabela a fost hartuita si violata de un pervers din Onesti: Puscaria este mult prea blanda pentru voi!

Antena3 Antena3,
Cazul din Caracal i-a adus aminte de ororile prin care a trecut. Izabela a fost hartuita si violata de un pervers din Onesti: Puscaria este mult prea blanda pentru voi!

Izabela a fost sedusa, la doar 13 ani, de Marius Ticu Parvu, un individ care a cumparat-o cu haine, bijuterii, telefoane si excursii. Dupa mai multe termene la judecatorie, barbatul a fost condamnat, anul tr. continuă pe Antena3

Marian Godina, despre cazul din Caracal. Nu va bucurati de demisii si demiteri. E praf in ochi

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. Ce spune Marian Godina despre interventia autoritatilor in cazul din Caracal in urma mesajelor pe care primit din partea .

Protest fata de cazul din Caracal: Daca ati citit stenogramele de la 112, ne vedem in Piata Victoriei

Faptele si atitudinea autoritatilor au dezgustat o Romanie intreaga. Oamenii au ramas, neputinciosi, doar sa observe cum totul se duce de rapa, singura solutie ramanand sa iasa in strada. Se anunta protest in Piata Victoriei. Protest fata de cazul din Caracal, marti, in Piata Victoriei, de la 21:00 Patru ONG-uri au anuntat protest marti, in .

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

Marian Godin, despre cazul din Caracal. Unii mi-au spus ca le e scarba de mine

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. in urma mesajelor pe care primit din partea oamenilor, Marian Godina a tinut sa faca anumite precizari. Primesc, de .

MIHAI FIFOR: Vom continua toate cercetarile necesare in cazul din Caracal

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, precizeaza ca are mandat din partea premierului sa initieze un proces radical de lupta impotriva criminalitatii si de reformare a sistemului.

Viorica Dancila, anunt despre cazul din Caracal: A inceput de ieri actiunea de control pentru verificarea modului in care au actionat structurile MAI

Premierul Dancila a spus ca a inceput actiunea de controlpentru verificarea modului in care au actionat structurile MAI. Corpul de control al primului ministru a inceput de ieri actiunea de.

Monstrul din Caracal deschide o lista cu cei mai sadici criminali in serie din istoria Romaniei

Gheorghe Dinca deschide o lista cu cei mai sadici criminali in serie din istoria Romaniei. Crimele odioase comise de barbatul din Caracal au ingrozit Romania si au adus aminte de nume precum Ion Rimaru, Iancu Berila, Florea Rimaru si Vasile Tcaciuc. Gheorghe Dinca, unul dintre cei mai sadici criminali in serie din Romania Crimele comise .

Crimele din Caracal. Ce apare pe harta Google, cand cauti casa lui Gheorghe Dinca

Crimele din Caracal au ingrozit Romania si au fost subiectul principal al stirilor la toate posturile de televiziunile. Si internetul a fost plin de informatii despre ororile din judetul Olt, iar casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata Google Maps, unde a primit mai multe recenzii si comentarii. Casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata .

Ce s-a intamplat de fapt in masina ucigasului din Caracal cand a luat-o la ocazie pe Alexandra: Fata nu s-a speriat, am lovit-o, i-am pus o sapca pe cap si banda adeziva pe ochi

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care si-a recunoscutambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu, cat si al Luizei Melencu,a fost adus luni dimineata in casa ororilor pentru.

Un caz asemanator cu cel din Caracal a avut loc in Serbia. Ce schimbari a adus guvernul sarb imediat!

Un caz similar cu cel din Caracal, care a avut loc in Serbia, a atras schimbari importante in guvernul sarb. Moartea tinerei Tijana Juric a atras dupa sine o serie de amendamente la Codul Penal, printre care si Legea Tijana, care prevede inchisoarea pe viata fara drept de eliberare conditionata. Ce pedeapsa ar primi criminalul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )