Libnet.ro
UNICEF

13:00

Protest fata de cazul din Caracal: Daca ati citit stenogramele de la 112, ne vedem in Piata Victoriei

Playtech Playtech,
Protest fata de cazul din Caracal: Daca ati citit stenogramele de la 112, ne vedem in Piata Victoriei

Faptele si atitudinea autoritatilor au dezgustat o Romanie intreaga. Oamenii au ramas, neputinciosi, doar sa observe cum totul se duce de rapa, singura solutie ramanand sa iasa in strada. Se anunta protest in Piata Victoriei. Protest fata de cazul din Caracal, marti, in Piata Victoriei, de la 21:00 Patru ONG-uri au anuntat protest marti, in . continuă pe Playtech

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

Marian Godina, despre cazul din Caracal. Nu va bucurati de demisii si demiteri. E praf in ochi

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. Ce spune Marian Godina despre interventia autoritatilor in cazul din Caracal in urma mesajelor pe care primit din partea .

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

DIICOT, informatii-cheie despre cazul din Caracal: E haos! Ce s-a descoperit in curtea groazei. Sunt camioane intregi!

Procurorul-sef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat ca in cazul de la Caracal se asteapta rezultatul unor analize stiintifice. Aceasta se afla duminica la casa suspectului din Caracal, unde au fost r.

CIOLOS, DESPRE CAZUL DIN CARACAL: PLUS cere raspundere penala pentru toti cei implicati

Dacian Ciolos afirma, in urma tragediei din Caracal, ca incompetenta si nepasarea unor indivizi pusi in institutii in mainile carora ne incredintam viata nu vor disparea cu cateva demisii, iar PLUS cere raspundere penala pentru toti cei care, prin incompetenta si nepasare, sunt complici ai acestor crime.

Seful Camerei Deputatilor vrea infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta in cazul din Caracal

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a anuntat, sambata, ca va avea de urgenta discutii cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta care sa analizeze cauzele care au dus la tragedia din Caracal.

Mircea Badea, despre ancheta crimelor din Caracal: Daca o transa, erau urme peste tot. Ar putea sa fie in viata si acum, nu exista probe ADN ca ar fi murit

Mircea Badea a vorbit despre ancheta crimelor din Caracal. Jurnalistul considera ca Alexandra Macesanu a fost strangulata, altfel nu exista nicio proba. Lucrurile sunt foarte clare. Daca voiau sa o gaseas.

Marian Godin, despre cazul din Caracal. Unii mi-au spus ca le e scarba de mine

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. in urma mesajelor pe care primit din partea oamenilor, Marian Godina a tinut sa faca anumite precizari. Primesc, de .

Ludovic Orban: Incredibil tupeul Vioricai Dancila fata de tragedia din Caracal. Tocmai PSD, condus astazi de ea, a actionat in favoarea infractorilor, in mod sistematic, schimband legislatia

Liderul PNL Ludovic Orban o acuza pe Viorica Dancila ca da dovada de un cinism incredibil fata de tragedia din Caracal, afirmand ca premierul afiseaza o falsa empatie publica, intrucat nu s-a delimitat in niciun moment clar, fara tagada, de toata politica dusa de PSD pentru protejarea infractorilor. Nu poti sa vii in fata romanilor dupa o astfel de tragedie, ca sef al Guvernului si liderul majoritatii parlamentare, sa sustii ca este nevoie de un referendum pentru inasprirea pedepselor, cand tocmai tu ai favorizat fenomenul infractional si ai timorat magistratii, spune Orban.

Ce au patit persoanele care au scris mesaj pe sediul MAI, in semn de protest fata de crimele din Caracal

Furie si revolta a simtit un intreg popor dupa cele intamplate in Caracal. Drept urmare, ingroziti de atitudinea unor politisti si de actiunile altora, oamenii au iesit din case si si-au spus oful in fata sediului MAI, duminica seara. in semn de protest fata de crimele din Caracal, trei persoane au scris un mesaj pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )