Libnet.ro
UNICEF

07:45

Reese Witherspoon, desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume din anul 2015

Adevărul Adevărul,
Reese Witherspoon, desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume din anul 2015

Actrita americana Reese Witherspoon 39 de ani) a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

O celebra actrita de la Hollywood a fost desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, .

Revista People: Reese Witherspoon, cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015

Actrita americana Reese Witherspoon, in varsta de 39 de ani, a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, informeaza.

FOTO: Cine este cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People.

People: Reese Witherspoon, cea mai eleganta persoana din lume in 2015

Este de trei ori mamica, o actrita de succes, iar la toate acestea Reese Witherspoon si-a mai adaugat un titlu.

Cea mai eleganta vedeta din lume

Cea mai eleganta vedeta din lume a fost desemnata Reese Witherspoon. Clasamentul a fost intocmit de revista People. Iata cine se mai afla in top.

Cea mai bine platita actrita in ultimul an VIDEO

Cea mai bine platita actrita in ultimul an a fost desemnata Sofia Vergara. Vedeta de origine latina a castigat nu mai putin de 28 de milioane de dolari, atat din roluri, cat si din afaceri si contracte de imagine.

A fost inaugurata cea mai lunga galerie de aductiune din tara. Unde se afla

Cea mai lunga galerie de aductiune realizata dupa anul 1984, a fost inaugurata, joi, in localitatea Pruncea din judetul Buzau.

Cea mai depresiva zodie: nativii care fug de lumea reala si cei pe care emotiile intense ii pot aduce pe marginea prapastiei

Cea mai depresiva zodie. Desi toate cele 12 semne zodiacale au momente de cumpana, exista trei care sunt predispuse la episoade depresive, considera astrologii.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate

IPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate, oficial, miercuri seara. Tim Cook le-a denumit cele mai avansate telefoane din lume, dar cata dreptate are? Pentru a raspunde la intrebare, trebuiesa incepem cu exteriorul. in primul rand, telefoanele arata la fel cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa vin cu o noua culoare, [] iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO+VIDEO. Unde este si cum arata cea mai infricosatoare biserica din lume

Cea mai infricosatoare biserica din lume se afla in Lukova, un oras din Cehia. Biserica Saint George a cazut in dizgratie in 1960, cand acoperisul s-a prabusit in timpul unei ceremonii funerare.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )