Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai eleganta vedeta din lume

ADPM ADPM,
Cea mai eleganta vedeta din lume

Cea mai eleganta vedeta din lume a fost desemnata Reese Witherspoon. Clasamentul a fost intocmit de revista People. Iata cine se mai afla in top. continuă pe ADPM

FOTO: Cine este cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People.

O celebra actrita de la Hollywood a fost desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, .

Revista People: Reese Witherspoon, cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015

Actrita americana Reese Witherspoon, in varsta de 39 de ani, a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, informeaza.

Reese Witherspoon, desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume din anul 2015

Actrita americana Reese Witherspoon 39 de ani) a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, informeaza Reuters.

People: Reese Witherspoon, cea mai eleganta persoana din lume in 2015

Este de trei ori mamica, o actrita de succes, iar la toate acestea Reese Witherspoon si-a mai adaugat un titlu.

FOTO+VIDEO. Unde este si cum arata cea mai infricosatoare biserica din lume

Cea mai infricosatoare biserica din lume se afla in Lukova, un oras din Cehia. Biserica Saint George a cazut in dizgratie in 1960, cand acoperisul s-a prabusit in timpul unei ceremonii funerare.

Cea mai puternica bomba din lume poate fi vazuta in Rusia

Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata, cuun nor atomic de opt ori mai inalt decat varful Everest si cu o energie degajata de 50. 000 de kilotone, este Bomba Tarului. A fost testata de rusi in anii 60 si este de 1. 400 de ori mai puternica decat bombele nucleare lansate de SUA asupra Japoniei in [] Cea mai puternica bomba din lume poate fi vazuta in Rusia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat

Gigantica racheta Falcon Heavy a celor de la SpaceX are o noua data de lansare. De data aceasta nu ne referim la o lansare pe piata, ci la una in spatiu. in primavara anului viitor, super-racheta ar trebui sa decoleze spre orbita. Potrivit vicepresedintelui SpaceX, Lee Rosen, ziua in care vom lansa racheta Falcon Heavy, [] Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce mai face Grumpy Cat, cea mai morocanoasa pisica din lume

Cea mai cunoscuta pisica din lume a dat lovitura de deschidere la un meci de baseball. Ajutata de stapanul sau, evident. Grumpy Cat, pisica devenita celebra pentru chipul sau mereu plictisit, nu s-a dezis nici.

VIDEO/FOTOGALERIE Cea mai pretiosa decapotabila din lume se prezinta Rolls-Royce Dawn

Rolls-Royce Dawn, cel mai sexi model al marcii britanice creat vreodata, dupa cum spune chiar fabricantul, este gata de lansare la Salonul Auto de la Frankfurt 17-27 septembrie). Numele masinii, Dawn zori de zi, rasarit in limba engleza) sugereaza ca la inceputul unei zile orice e posibil. Modelul din care s-au inspirat designerii pentru aceasta decapotabila de lux cu patru locuri este Rolls-Royce Silver Dawn din 1952.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )