Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un imobil de 155 de metri se va construi in Romania: Va fi cea mai iNALTA cladire din tara

B1 B1,
Un imobil de 155 de metri se va construi in Romania: Va fi cea mai iNALTA cladire din tara

In primavara acestui an vor incepe lucrarile pentru cea mai inalta cladire din Romania care va avea 155 de metri si se va realiza printr-un proiect multifunctional in Timisoara. continuă pe B1

Un numar de trei aeroporturi din Romania au inregistrat cea mai rapida crestere din Europa

Aeroporturile cu cea mai rapida crestere din Europa in 2016 sunt din tara noastra, respectiv Oradea 488%), Iasi 131%) si al doilea aeroport din Bucuresti, Aurel Vlaicu 122%), arata un articol aparut vineri in publicatia britanica The Telegraph.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista romanca, se intoarce in tara si va juca la CSM Bucuresti

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in anii 2014 si 2015, revine in Romania si va juca la clubul CSM Bucuresti.

Trei aeroporturi romanesti au inregistrat, in 2016, cea mai rapida crestere din Europa

Trei aeroporturi din Romania au inregistrat, anul trecut, cea mai rapida crestere din Europa. Este vorba despre aeroportul din Oradea 488%), de cel din Iasi 131%) si al doilea aeroport din Bucuresti, Aurel Vlaicu 122%).

Grupul chinez CEFC China Energy a obtinut o participatie importanta din cea mai mare concesiune de petrol din Abu Dhabi

Companiile chineze sunt marii castigatori ai competitiei dintre ofertantii straini care doresc o parte din cea mai mare concesiune de petrol din Abu Dhabi. Unul dintre acestia este grupul chinez CEFC China Energy, care vrea sa preia Rompetrol, si careia i-a fost acordata o participatie de 4% din afacerea onshore, scrie Bloomberg.

FOTO Cea mai buna jucatoare de tenis a Rusiei a pozat intr-o revista mondena

In absenta Mariei Sarapova, suspendata pana in aprilie, Svetlana Kuznetova este cea mai buna jucatoare de tenis a Rusiei.

Cum a devenit Volkswagen cea mai bine vanduta masina din Romania?

Potrivit unor studii recente, Volkswagen se afla pe primul loc in topul celor mai vandute masini din Europa, dar si din Romania. Marele producator auto se bucura de popularitate in randul romanilor, iar statisticile sunt dovada clara! .

Protest de primavara cu flori la Piata Victoriei: REZIST. Se anunta cea mai mare manifestatie pentru copii, o lectie de DEMOCRATIE si educatie CIVICA (FOTO)

Protestele din Romania continua, iar vineri se implinesc 18 zile de proteste consecutive. in toata tara si in Capitala, protestele au fost pasnice, oamenii iesind in strada pentru a-.

Cea mai mare oferta de cumparare a unei companii, de 143 de miliarde, a picat. Kraft Heinz nu va mai prelua Unilever

Oferta de 143 de miliarde de dolari a lui Kraft Heniz Co pentru rivala cea mare, Unilever, a fost retrasa, au anuntat oficialii celor doua companii. Potrivit Reuters, unii analisti sustin ca firma Kraft s-ar putea indrepta catre o alta tinta de preluare.

VIDEO. Berlinala 2017: Ana, mon amour a primit Ursul de Argint pentru cea mai buna realizare artistica. Ursul de Aur a revenit filmului maghiar On Body and Soul

Filmul Ana, mon Amour, regizat de Calin Peter Netzer, a fost distins cu trofeul Ursul de Argint la cea de-a 67-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin, pentru pentru cel mai bun montaj, premiul fiind acordat Danei Bunescu.

Utile: Cum sa elimini toxinele dupa o perioada de excese; Cinci motive pentru care ai burta, desi nu mananci mult; De ce nu e sanatoasa cafeaua la ibric si care e cea mai buna metoda de preparare

Cum sa arzi mai repede grasimile. Ai tot auzit ca. 5 reguli pentru o piele catifelata. Ingrijirea pielii necesita putin.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )