Libnet.ro
UNICEF

15:15

NEPI Rockcastle si AFI Europe au incheiat cea mai mare tranzactie de birouri din istoria pietei din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NEPI Rockcastle si AFI Europe au incheiat cea mai mare tranzactie de birouri din istoria pietei din Romania

AFI Europe, proprietarul celui mai mare mall din Bucuresti, printre altele, a finalizat preluarea portofoliului format din patru proiecte de birouri de la NEPI Rockcastle, in cea mai importanta tranzactie istorica de birouri din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia, documentar ultra-secret. S-a aflat acum totul despre cea mai mare bomba atomica din istorie

Rusia a publicat un documentar despre lansarea celei mai mari bombe atomice din istorie, tinut secret ani de zile. Anterior, mai multe poze si filmulete erau disponibile, insa, acum este prima data cand filmul complet al testului cu Bomba Tarului a fost facut public. Mai multe detalii, in continuare. Documentarul despre Bomba Tarului, facut public .

51 de familii angajate in Primaria Iasi. Cea mai mare retea de nepotism din oras (ReporterIs)

Nepotismul a creat in Primaria Iasi problema clasica in organizatiile in care toti sunt rude: Nu te poti certa cu nimeni, ca poate fi sotul cuiva aflat mai sus in ierarhie, scrie reporteris. ro. Astfel, eficienta scade. Secretara primarului, Ioana Turta, a evoluat spectaculos pe scara sociala: e si membru CA la Ecopiata, iar din 2017 si-a angajat sotul la Servicii Publice. Cel mai mare clan este al fostei directoare de la SPI: Luminita Salceanu are nora, doi frati si o cumnata angajati in Primarie. Multi soti si sotii veniti in functii-cheie, odata cu ascensiunea lui Mihai Chirica, creeaza o secta impenetrabila, in care nimeni nu da socoteala pentru faptele sale. Exemplu: Mihaela Tulica vara de-a doua si cumatra a lui Chirica), fosta gardian la poarta, a fost pusa sefa la Control Urbanism, unde s-au dat spagi cu nemiluita de catre mafia imobiliara. E si acum in functie, scriu jurnalistii de la ReporterIs.

Una calda, una rece: Romania va avea cea mai mare scadere a vanzarilor de masini, dar exista si o veste buna

Industria auto a fost pusa la pamant de pandemie si mai toti producatorii stiu ca 2020 este un an compromis din acest punct de vedere. Numai ca Romania ar putea reprezenta o surpriza.

ASUS anunta monitorul cu cea mai mare rata de refresh - ROG Swift 360Hz

ASUS Republic of Gamers ROG) a anuntat ca monitorul de gaming ROG Swift 360Hz PG259QN va fi disponibil pe plan global din luna septembrie.

Telefonul cu cea mai mare baterie, care nu arata ca o caramida, oficial: de ce este atat de ieftin

In timp ce majoritatea telefoanelor de top au un acumulator intre 4000 si 5000 mAh, Gionee a dezvaluit un gadget atragator cu 10. 000 mAh. in contextul in care majoritatea posesorilor de.

ANM: COD GALBEN de ploi torentiale in cea mai mare parte a tarii. Prognoza METEO 25 august 2020

Potrivit meteorologilor, Romania se afla sub o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica, valabila de luni, 24 august, ora 10. 00, pana marti, 25 august, ora 23.

Redeschiderea restaurantelor de la 1 septembrie va mai reduce presiunea pe somajul din industria ospitalitatii. Vezi unde s-au pierdut cele mai multe joburi si care e judetul cu cea mai mare rata a somajului

Primii care si-au pierdut locul de munca au fost cei care lucrau in restaurante, mall-uri, hoteluri - industriile care s-au inchis primele din cauza pandemiei. Cei care lucrau in domenii care presupuneau munca de inalta calificare si care de multe ori nu necesita un contact personal, pareau cele mai sigure. Dar lucrurile n-au stat chiar asa. Mai mult, companiile vor continua sa concedieze, iar numarul somerilor va continua sa creasca, potrivit mai multor prognoze convergente ale unor institute romanesti.

Uraganul Laura, cel mai mare pericol pentru industria petroliera americana din ultimii 15 ani

Pretul petrolului brut a crescut marti la un maxim al ultimelor cinci luni, in timp ce producatorii americani au inchis cea mai mare productie offshore in Golful Mexic inaintea Uraganului Laura, chiar si in.

Revolutie in Romania, mai mare decat in 1989. Previziunea crunta din acest moment

O previziune socanta baga Romania in sperieti. in tara noastra, in scurt timp, ar urma sa aiba loc o revolutie violenta cum a fost cea din 1989. Motivul este acela ca oamenii nu se mai simt in siguranta, nu au siguranta zilei de maine. Revolutie in tara noastra, mai mare decat cea din 1989. Previziunea .

FED New York este detinuta de o mana de banci de pe Wall Street. Citigroup si JP Morgan detin peste 72% din cea mai puternica banca centrala regionala

Cea mai puternica dintre cele 12 banci centrale regionale americane, FED New York, este detinuta in majoritate de doua mari banci Wall Street, Citigroup 42,8%) si JP Morgan 29,5%), scrie cotidianul Les Echos in editia sa de joi. Bancile actionare aleg majoritatea consiliului de administratie al bancii centrale Acest lucru alimenteaza acuzatiile privind apropierea prea mare de Wall Street cu care se confrunta de ceva vreme Fed New York.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2667 seconds )