Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai neasteptata relatie de la Puterea Dragostei. Care este adevarul, de fapt

Playtech Playtech,
Cea mai neasteptata relatie de la Puterea Dragostei. Care este adevarul, de fapt

Dezvaluiri incredibile despre cea mai neasteptata relatie de la Puterea Dragostei. Fanii emisiunii de pe Kanal D, uimiti de declaratiile facute de apropiati despre doi fosti concurenti. Puterea Dragostei. Adevarul despre cea mai neasteptata relatie Zvonurile legate despre o presupusa relatie dintre Ella si Iancu Sterp se dovedesc a fi adevarate. Cei doi fosti concurenti . continuă pe Playtech

Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Reactia ciudata a lui Bernadett

Concurentii din sezonul cu numarul 2 al emisiunii Puterea Dragostei nu pleaca din vizorul fanilor. Din pacate, unii dintre ei revin in prim-plan intr-un scandal. Reactia lui Bernadett a fost cea care i-a surprins pe unii dintre urmaritorii show-ului. Ce a facut blonda? Scandal la Puterea Dragostei. Reactia ciudata a lui Bernadett Bernadett si Philip .

Berna de la Puterea Dragostei a fost inselata de iubitul sau. Ce s-a intamplat apoi este incredibil

Telenovela Berna si Phillip se pare ca nu s-a terminat. Dupa ce, in urma cu ceva timp, Berna anunta despartirea de fostul iubit. Acum aflam ca inca nu i-a trecut supararea si inca mai sufera din cauza lui Phillip. Berna de la Puterea Dragostei a fost inselata de iubitul sau Frumoasa Berna, de la Puterea .

Ramona de la Puterea Dragostei a facut marele anunt. Ce a spus despre Livian

Ramona, fosta concurenta de la Puterea Dragostei din sezonul 2, a facut marturisiri de senzatie despre Livian, tocmai din Germania. Aceasta se afla peste hotare, acolo unde locuieste cu baietelul ei si cu familia. Ramona de la Puterea Dragostei a facut marele anunt De altfel, a fost o perioada in care, in emisiune, se spunea .

Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Romania, pe langa multele probleme, are si cele mai frumoase locuri de Europa. Nu de putine ori minunatiile naturii din tara au surprins turistii, dar si oamenii de stiinta si cercetatorii. Un astfel de loc este si Pestera Vantului, din Muntii Craiului. Cat de mare este Pestera Vantului, cea mai mare pestera din Romania Conform .

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

Ion Tiriac, lovitura care schimba tenisul mondial! Simona Halep e cea mai afectata

Ion Tiriac este gata sa provoace o schimbare majora in tenisul mondial! Presedintele FRT vrea sa mute turneul pe care il patroneaza de la Madrid la Berlin, anunta Prosport. Ar fi o lovitura uriasa, daca tinem cont ca Mutua Madrid Open este cel mai important turneu din Europa in circuitul WTA, singurul de categorie Premier .

Aluat fraged de placinta, cea mai simpla reteta pentru un desert delicios! VIDEO

Una dintre deserturile preferate toamna este placinta cu mere, iar bucatarii spun ca succesul unei tarte consta in reusita aluatului fraged. Aceasta este cea mai simpla reteta pentru o placinta delicioasa. Cea mai simpla reteta pentru aluat fraged de placinta Desi pare un lucru simplu, prepararea aluatului fraged de placinta poate deveni cu adevarat ceva .

Care este cea mai profitabila aplicatie si cat insumeaza veniturile sale

Piata de aplicatii pentru mobil este in crestere, iar pandemia de coronavirus a avut un cuvant greu de spus in asta. intr-un top al celor mai profitabile aplicatii pe mobil, TikTok este pe.

Economia globala se confrunta cu cea mai proasta situatie din ultima suta de ani si lideri de mari companii cer reforme urgente

Economia globala este in cea mai proasta situatie din ultima suta de ani, avertizeaza Yousef Al-Benyan, presedintele lui Business Twenty B20), un grup al directorilor generali CEOs) de inalt nivel din toata lumea care vrea sa reprezinte vocea comunitatii de afaceri din toate sectoarele economiei tarilor Grupului celor 20.

Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi. Explicatia bizara a unui doctor

Multi si-au pus intrebarea care este cel mai bun mod de a muri. Un medic britanic a scris recent un material in care spune ca Moartea din cauza cancerului este cea mai buna. Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi Un fost editor al British Medical Journal BMJ) a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )