Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cei mai mari exploratori romani - Conchistadorul Tarii de Foc si exploratorul Antarcticii

Adevărul Adevărul,
Cei mai mari exploratori romani - Conchistadorul Tarii de Foc si exploratorul Antarcticii

Zeci de romani au explorat Terra de-a lungul timpului, unii dintre ei fiind printre cei care au descoperit animale in Antarctica sau aurul in Tara de Foc. continuă pe Adevărul

Nicolae Maniu, unul dintre cei mai vanduti pictori romani: La liceu nu-mi placea sculptura. Fugeam de la orele de modelaj

Nicolae Maniu 71 de ani), unul dintre cei mai bine cotati si mai bine vanduti pictori romani in viata, cum l-au numit Ziarul Financiar si Forbes, povesteste, intr-un interviu acordat, in septembrie 1996, ca ii datoreaza tatalui sau cariera pe care o are azi, dar si ca nu este bine sa-ti faci planuri nici chiar pentru ziua de maine deoarece nu stim ce ne poate astepta maine.

Industria alimentara, in declin: cele mai mari 10 firme dupa cifra de afaceri au avut pierderi in 2014

Compania de cercetare Risco. Ro a realizat topul celor mai mari 10 companii din industria alimentara dupa cifra de afaceri inregistrata in anul 2014. Cei mai mari 5 jucatori din piata au inregistrat pierderi nete importante, iar profitabilitatea generala a jucatorilor din industrie pare sa depinda in mare masura de politicile interne ale firmelor respective, nu de sub-sectorul in care activeaza.

Furios si iute 7, locul trei in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei VIDEO

Lungmetrajul Furios si iute 7/ Fast and Furious 7 a depasit pelicula Razbunatorii/ The Avengers si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari pe plan mondial din istoria cinematografiei, scrie contactmusic. com, citat de Mediafax.

Constanta: Una dintre cele mai mari nave de croaziera a ajuns in portul romanesc

Una dintre cele mai mari nave de croaziera din lume la bordul careia se afla 3. 000 de turisti din toata lumea a ajuns in Romania. Turistii vor vizita Capitala, vor merge in centrul vechi al Constantei si la.

Cele mai mari moschei din lume

La inceputul acestei luni, comunitatea musulmana din Romania a anuntat ca la Bucuresti se va construi cea mai mare moschee din Romania, pe o suprafata de 11. 000 de metri patrati. intr-o perioada in care islamul este tot mai des asociat cu jihadism si fundamentalism - liderii musulmani fac eforturi pentru a explica adevaratele principii ale religiei musulmane, promovand cele mai mari moschei din lume drept oaze de liniste si regasire spirituala.

Esti proaspat absolvent? Acestea sunt joburile unde vei avea cele mai mari sanse de angajare in aceasta vara

Dupa absolvirea facultatii, multi tineri care nu au experienta, nu au un job sau nu au trecut nici macar printr-un internship se simt derutati. Pentru ei exista, totusi, mii de locuri de munca. Iata posturile cu cele mai mari sanse de angajare in.

Cei mai eleganti barbati din lume! Topul GQ!

Cei mai eleganti barbati din lume, din randul celor celebri, au fost desemati de revista GQ, cu ocazia numarului aniversar ce a iesit pe piata luna aceasta. Iata cine figureaza printre cei mai apreciati la acest capitol.

Evaluare Nationala 2015 Arad. Cei mai multi dintre elevii se arata optimisti, dupa proba la romana: Subiectele nu au fost grele

Prima proba a Evaluarii Nationale pentru elevii din clasele a VIII-a s-a incheiat astazi. La Arad, cei mai multi dintre cei care au iesit din examen se aratau multumiti de subiectele pe care le-au avut de rezolvat.

Care sunt cele mai mari greseli pe care le facem in dieta de vara? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

E bine sau nu sa bem bere pe durata verii? Ne ingrasa, ne deshidrateaza? Care sunt cele mai recomandate diete ca sa aratam bine la plaja? Discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 cu medicul nutritionist Corina Zugravu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )