Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cei mai temuti razboinici din Balcani se tatuau, aveau mai multe sotii si dispretuiau munca

Adevărul Adevărul,
Cei mai temuti razboinici din Balcani se tatuau, aveau mai multe sotii si dispretuiau munca

Tracii au fost unul dintre cele mai importante si numeroase triburi ale Europei antice. Erau razboinici renumiti si s-au format pe un areal vast din sud-estul Europei. Arealul de locuire al neamurilor tracice a cuprins si teritoriul de astazi al tarii noastre. continuă pe Adevărul

Cei mai multi someri din Romania au varste cuprinse intre 40 - 49 de ani

Rata somajului inregistrat la nivel national a fost de 2,97%, mai mica cu 0,01 pp decat cea din luna anterioara. Astfel, numarul total de someri din tara noastra era de circa 260. 000 de persoane, in decembrie 2019, iar cei mai multi au varste cuprinse.

Digi Sport: Kobe Bryant a lasat in urma o avere colosala. Era printre cei mai bogati sportivi din toate timpurile

Moartea lui Kobe Bryant a socat lumea sportului, iar presa de pe toata planeta a comentat acest tragic eveniment. Avand in vedere celebritatea sa, este normal ca lumea sa se intrebe ce avere avea, iar raspunsul l-a dat o publicatie americana, cu toate ca sumele nu pot fi niciodata exacte.

Cei mai bizari oameni de pe planeta. De ce au sangele diferit de orice alti pamanteni

Cercetatorul Samuel Verges al Institutului National pentru Sanatate si Cercetare Medicala din Franta Inserm) recunoaste ca a trait o experienta unica. Specialistul a explicat de ce unii oameni au sangele diferit la culoare. Care este anecdota oamenilor care sunt considerati cei mai bizari? Oamenii cu sangele diferit fata de alti pamanteni in luna februarie a .

Unde se gasesc cei mai multi romani care cauta loc de munca. Harta candidatilor, pe judete

Capitala este zona zero atunci cand vine vorba despre piata muncii atat pentru candidati, cat si pentru angajatori. Aici sunt cele mai multe si cele mai mari companii din Romania, dar si cea mai consistenta baza de candidati.

Topul oraselor cu cei mai multi romani care isi cauta job: Harta candidatilor

Capitala este zona zero atunci cand vine vorba despre piata muncii 8213; atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, potrivit datelor analizate de o platforma online de recrutare. Aici sunt cele mai multe si cele mai mari companii din Romania, dar si cea mai consistenta baza de candidati. 41,5% dintre candidatii activi, la nivel national, se afla in Bucuresti si cauta un loc de munca tot aici. Clujul este judetul cu urmatoarea cea mai ofertanta situatie, desi se afla la distanta semnificativa fata de Bucuresti 8213; inglobeaza 7% din numarul total de candidati.

Indienii, cei mai numerosi cetateni straini care vor veni in 2020 la lucru in Olt. Numarul muncitorilor din tari non-UE se va dubla in acest an

Peste 1. 000 cetateni straini a avut in evidente Biroul pentru Imigari al judetului Olt in 2019, cei mai multi veniti in scop lucrativ. Numarul cetatenilor veniti din tari non-UE este de doua ori mai mare decat al celor din Uniunea Europeana.

Brexit priveaza Europa emergenta de unul dintre cei mai buni prieteni ai sai. Cine va mai sustine extinderea acum?

Nu a fost intotdeauna relatia cea mai fericita sau cea mai lipsita de tensiuni, dar Marea Britanie si tarile din Europa emergenta au fost pentru mult timp cei mai buni prieteni. La urma urmei, Marea Britanie a fost unul dintre primii sustinatori ai extinderii catre est a Uniunii Europene, chiar daca ca acest lucru nu a fost exclusiv din motive altruiste, scrie Emerging Europe, citata de Rador.

Salarii 2020. in ce domenii se dau cei mai multi bani pentru angajati. Ce posturi sunt in top

Angajatorii vor spori salariile in anul 2020, iar majoritatea vor suplimenta si personalul. Care sunt domeniile in care angajatii se vor bucura de salarii bune? Piata fortei de munca 2020, facut de site-ul specializat in recuratari Hipo. ro, a aratat acest lucru. Companiile cauta in acest an mai multi salariatii cu experienta, ceea ce creste competitia .

FOTO Cum aratau la debut unii dintre cei mai populari actori de la Hollywood

Anii au trecut si peste vedetele de cinema, iar in unele cazuri au lasat urme adanci. O revista din Statele Unite a avut ideea sa le prezinte cititorilor cum aratau la debut si cum arata acum unii dintre cei mai apreciati actori.

Kobe Bryant si imperiul sau: baschetbalistul era printre cei mai bogati sportivi, din toate timpurile

Moartea lui Kobe Bryant a socat lumea sportului si nu numai, baschetbalistul in varsta de 41 de ani prabusindu-se in elicopterul in care se afla alaturi de opt persoane, inclusiv fiica sa, de 13 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )