Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cel mai bun jucator de rugby din lume a fost depistat pozitiv la controlul antidoping

România Liberă România Liberă,
Cel mai bun jucator de rugby din lume a fost depistat pozitiv la controlul antidoping

Dan Carter, campion mondial in cadrul selectionatei de rugby a Noii Zeelande in 2015, an in care a fost desemnat cel mai bun jucator al lumii, a fost depistat pozitiv la ultimul control antidoping. continuă pe România Liberă

Iata cel mai DRAGUT urs polar din lume care te va binedispune! A fost filmat in timp ce se juca intr-o piscina plina cu gheata (VIDEO)

Un pui de urs polar, pe nume Nora, care tocmai a ajuns de la Gradina Zoologica Oregon din SUA a fost filmat in timp ce se juca intr-o piscina plina cu gheata. Acesta este, de fapt, un experiment.

Untold poate castiga pentru a doua oara titlul de cel mai bun festival din Europa: cum puteti vota

Untold, desfasurat in Cluj-Napoca, are pentru a doua oara sansa de a castiga titlul de cel mai bun festival din Europa.

Un roman va avea cel mai puternic BMW de serie din lume, M4 GTS 500 CP

BMW M4 GTS, cel mai puternic BMW de serie din lume, produs intr-o editie limitata la 700 de exemplare, a fost expus de MHS Motors si urmeaza sa fie livrat unui roman.

Petrecere pe malul Borcei. Degustari de vinuri si cel mai bun bors pescaresc la Festivalul Dunarii calarasene

Degustari de vinuri, delicatese din peste, concursuri, ateliere de pescuit si standuri de promovare, muzica si dans popular sunt doar cateva dintre ingredienteleFestivalului Dunarii calarasene ce va avea loc pe 9 octombrie, pe malul Borcei.

A supravietuit Holocaustului si a ajuns cel mai mare croitor al Americii. Povestea omului care de 60 de ani imbraca liderii de la Casa Alba

Martin Greenfield, in varsta de 88 de ani, are o poveste de viata extraordinara, care se poate rezuma astfel: supravietuitor al Holocaustului devenit cel mai bun croitor al Americii, omul care i-a.

A fost descoperita cea mai mare pestera din lume (FOTO)

O pestera din Republica Ceha a fost catalogata drept cea mai adanca pestera subacvatica din lume, avand o adancime de 403 metri. Pe data de 27 septemembrie, o echipa care a pilotat de la dis.

Cea mai mare banca de creier din lume: Peste 9.000 de mostre au trecut prin aceasta institutie (FOTO)

Harvard Brain Tissue Resource Center HBTRC) este numele celui mai mari depozit de creier uman din lume, prin acest institut trecand peste 9. 000 de de mostre de la fondare in 1987 si pana in.

Apple a fost desemnat (din nou) cel mai valoros brand din lume

Sondajul anual realizat de Interbrands plaseaza inca o data Apple pe primul loc in topul celor mai valoroase branduri din lume. Apple nu mai e ce-a fost. Apple nu mai inoveaza produsele. Apple are nevoie de Steve Jobs. Astfel de replici sunt auzite in fiecare an, dar compania reuseste inca o data sa obtina primul [].

Acest obiectiv foto este unul dintre cele mai scumpe din lume

Fotografia este un hobby ce poate deveni extrem de scump cand vrei un aparat mai bun, dar pretul unui obiectiv foto este celmai mare, de obicei. Productia unui obiectiv foto nu este deloc o sarcina usoara, iar asta face ca preturile pentru astfel de dispozitive sa fie extrem de prohibitive, uneori. O buna parte din [].

Show-ul The Ultimate Thriller - The Michael Jackson Tribute, cu cel mai bun impersonator al Regelui Pop, la TVR

Dupa 20 de ani, fanii lui Michael Jackson traiesc emotia revederii cu echipa megastarului in Romania. Vineri, 7 octombrie, de la 23:10, TVR 1 si TVR HD transmit show-ul care da senzatia ca Regele s-a intors.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )