Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cel mai mare fond suveran de investitii din lume va face presiuni asupra companiilor sa numeasca mai multe femei in consiliile de administratie

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare fond suveran de investitii din lume va face presiuni asupra companiilor sa numeasca mai multe femei in consiliile de administratie

Fondul suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare din lume cu o capitalizare de 1,3 trilioane de dolari, cere companiilor in care investeste la nivel global sa numeasca mai multe femei in consiliile de administratie si sa ia in considerarea stabilirea de cote de gen, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Concedieri la cel mai mare producator de otel din lume, cu trei unitati in Romania

Cel mai mare producator de otel din lume, intentioneaza sa renunte la 20% din personalul de birou in cadrul planului de reducere a costurilor cu un miliard de dolari, dupa ce joi a raportat un profit trimestrial peste estimari, transmite Reuters.

Cel mai mare cartier de locuinte din Blaj intra in modernizare. Investitie de 6 milioane de lei

Cel mai mare cartier de locuinte din municipiul Blaj va intra de luni, 15 februarie, in reabilitare si modernizare.

Ministrul Educatiei este multumit de bugetul primit pentru 2021: Este mai mare cu mult. Cel mai mare din ultimii 30 de ani

Bugetul Ministerului Educatiei este, in valoare absoluta, cel mai mare din ultimii 30 de ani, dar ca procent din PIB este ceva mai mic decat cel de anul trecut, a declarat duminica ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, la emisiunea Decisiv, de la Antena 3.

Buget 2021: 14 miliarde de lei ajung la Transporturi. Drula: E cel mai mare buget alocat in ultimii 10 ani

Proiectul de buget pe 2021, abia aus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Finantelor aloca, in total, 14,1 miliarde de lei Ministerului Transporturilor, o crestere de aproape 10% fata de executia din 2020, dupa cum a anuntat ministrul de resort, Catalin Drula.

Unde va fi amenajat cel mai mare parc din Romania. Padurea Verde, plamanul incarcat de istorie

Padurea Verde este astazi o mica parte ramasa dintr-un imens codru secular care intindea din nordul Timisoarei pana spre Arad. in urma unor sapaturi arheologice, s-a gasit chiar si un mormant sarmatic, ceea ce dovedeste ca a fost locuit din antichitate.

Cea mai mare piata de flori din Timisoara, distrusa de un incendiu, in ajunul Valentines Day

Cea mai importanta piata de flori din Timisoara, Piata 700, a fost distrusa in noaptea de vineri spre sambata, de un incendiu. Piata de flori a fost mistuita de foc chiar inainte de Ziua indragostitilor, una dintre cele mai bune zile din an pentru florari.

Business report Patinoar de un milion de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani. Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021. De cand se trec copiii mici la intretinere?

Patinoar acoperit de 1. 000 de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures * Spitalul Sf. Vasile din Sectorul 1, proiect abandonat. Fantasmagoria lui Dan Tudorache a costat 34 de milioane de lei din banii bucurestenilor. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani * Vor creste preturile pe piata imobiliara in 2021? * Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021: Transilvania, Ford si A0 Centura Sud a Bucurestiului * Divizia de investitii a Morgan Stanley se gandeste sa adauge bitcoin la lista sa de pariuri * De cand se trec copiii mici la intretinere? * Nu ne vindem tara sau cum platitorii de taxe subventioneaza niste companii care inregistreaza pierderi * Tintele cheltuielilor de personal din Strategia fiscal bugetara pana in 2023 * Schema HoReCa are alocat 1 miliard de lei in proiectul de buget, sub nivelul initial.

Universitatea Standford: Un medic galatean, printre cei mai influenti oameni de stiinta din lume

Cercetatorii de la Universitatea Standford au facut public un clasament al celor mai influenti oameni de stiinta din lume, in diverse domenii. in acest top se afla si medicul galatean Alin Laurentiu Tatu, cadru didactic la Facultatea de Medicina si Farmacie, care este cotat cu nu mai putin de 150 de articole.

VLAD VOICULESCU: Bugetul pentru activitatile Ministerului Sanatatii este un pic mai mare fata de anul trecut

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca bugetul care ramane efectiv in acest an pentru activitatile ministerului de resort este un pic mai mare fata de anul trecut, dar nu este suficient.

EXCLUSIV Vedeta din Romania, internata la Psihiatrie, dupa ce i s-a furat un milion de euro. Marturisiri dramatice despre cel mai negru episod din viata sa

Viata ne arata de multe ori ca putem ajunge intr-o clipa din print in cersetor, iar asta pare sa nu le ocoleasca nici macar pe vedetele la care ne uitam de atatea ori cu invidie. Este si povestea dintr-un interviu tulburator pe care reporterii speciali Impact. ro au reusit sa il realizeze cu un renumit designer .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )