Libnet.ro
UNICEF

19:15

FOTO. Cel mai ieftin supercar din lume. Poate fi depasit de o Dacia 1310 si e mai ieftin ca un Logan!

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cel mai ieftin supercar din lume. Poate fi depasit de o Dacia 1310 si e mai ieftin ca un Logan!

Mania masinilor supersport, mai ales in sezonul estival, ii poate face pe pasionatii din lumea auto sa recurga la gesturi extreme. Un chinez a cheltuit o suma mai mica decat pretul unei Dacii Logan pentru a-si construi propriul bolid. continuă pe România Liberă

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

Caru' cu Vedete: Femeia cu cel mai frumos fund din lume este moldoveanca; Lidia Buble, probleme grave de sanatate! Medicii i-au interzis sa mai faca asta; Mai are putin si naste. Cum arata Aylin Cadir insarcinata in luna a opta

Sarbatoare in Regat. Printul George implineste 2 ani. Micul Print George implineste 2 ani pe 22 iulie, zi pe care o va petrece alaturi de familie si de surioara. Kourtney Kardashian si Scott Disick s-au despartit. Dupa 9 ani de relatie, Kourtney Kardashian, sora mai mare a lui Kim Kardashian si Scott Disick s-au.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

Mark Zuckerberg a urcat pe locul 9 in topul celor mai bogati oameni din lume

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a urcat pe locul 9 in topul persoanelor cu cele mai mari averi din lume, scrie Bloomberg. Zuckerberg are o avere estimata la 43,1 miliarde de dolari, cu 8,6 miliarde de dolari mai m.

YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani

In cadrul celei de a sasea editii a Vidcon, CEO-ul YouTube Susan Wojcicki a anuntat o noua versiune a aplicatieipentru mobile. Daca sunteti un utilizator entuziast al aplicatiei YouTube sau, mai important decat atat, un creator de continut, noua versiune va reprezenta un motiv de bucurie. Ilustrata in imaginea de mai sus, aceasta iteratie este [] YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare salariu din Romania, de 186.000 de lei lunar, obtinut de o dactilografa

Cel mai mare salariu din Romania, inregistrat cu contract individual de munca, la Inspectia Muncii, depaseste 180. 000 de lei brut pe luna. Venitul este obtinut de o secretara-dactilografa, care isi.

Pretul zaharului, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Cotatia futures a zaharului a scazut si ieri, la bursa americana, dupa ce, pe parcursul sesiunii din ziua precedenta, a atins cel mai redus nivel din ianuarie 2009 pana acum, pe fondul speculatiilor potrivit carora supraoferta mondiala va creste pe masura ce recoltatul avanseaza in Brazilia, cel mai mare producator mondial de profil.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

Raport: Canabisul ramane cel mai consumat drog din Europa

Consumul de heroina a scazut, insa canabisul ramane drogul cel mai consumat in Europa, fiind aproximativ 19,3 milioane de adulti care spun ca au luat acest stupefiant in ultimul an, potrivit unui raport lansat.

Cel mai ieftin drum spre mare: cat te costa transportul din marile orase catre litoral

Masina, tren sau autocar? Indiferent cu ce vei calatori catre litoral, iata care sunt costurile de transport din pricipalele orase din tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )