Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEL MAI TARE PAZNIC de scoala din BUCURESTI! Cum ii intampina pe elevi in fiecare zi. A devenit VEDETA pe Internet! (VIDEO)

B1 B1,
 CEL MAI TARE PAZNIC de scoala din BUCURESTI! Cum ii intampina pe elevi in fiecare zi. A devenit VEDETA pe Internet! (VIDEO)

Paznicul scolii 308 din Bucuresti a devenit o adevarata vedeta pe Facebook, dupa ce un clip postat de un parinte a fost vazut de doua milioane de ori. Alexandru Sandulescu a fost impresionat de modul. continuă pe B1

Ea este Cel mai bine PLATIT model din lume! Forbes ne spune cate MILIOANE castiga frumoasele podiumului

Potrivit revistei Forbes, cel mai bine platit model din lume a devenit Kendall Jenner, nimeni alta decat sora cea mai mica a lui Kim Kardashian. Anul trecut aceasta a castigat 22 de milioane de dolari,.

Ea este cel mai bine platit model din lume pe anul 2017

Kendall Jenner, sora mai mica a lui Kim Kardashian, a devenit cel mai bine platit model la nivel mondial pe anul 2017. A reusit chiar sa o intreaca pe Gisele Bundchen, care a reusit sa se mentina pe prima.

Adevarul despre cel mai devastator accident nuclear din istorie. Ce s-a intamplat de fapt la Cernobil

Cercetatorii de la Universitatea Stockholm au o noua explicatie privind cauzele accidentului nuclear din 1986. Conform explicatiilor oficiale, accidentul nuclear din 25 aprilie 1986 a avut loc in urma a do.

VIDEO Cel mai prietenos paznic dintr-o scoala. Cum ii intampina zilnic pe elevi

Un paznic de la Scoala Numarul 308 din Capitala reuseste sa le insenineze diminetile elevilor inainte de a intra in unitatea de invatamant cu energie si cu bate palma.

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat in octombrie cel mai semnificativ avans din 2013

Exporturile de ceasuri elvetiene au urcat in octombrie cu 9,3%, cel mai semnificativ avans lunar din ultimii patru ani, in urma majorarii cererii in Asia, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Stela Popescu a murit. Mihai Bendeac: S-a reunit cel mai bun, frumos si fermecator cuplu de artisti din Istoria Romaniei

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti.

Trei tineri, sport extrem pe al doilea cel mai inalt turn din Romania

Cativa tineri din Bucuresti, care fac parte din echipa Extreme Team, au incercat sa isi depaseasca limitele. Acestia s-au urcat pe turnul CET SUD, din comuna Bradu, judetul.

Simona Halep, numarul 1 mondial, face bilantul anului 2017: A fost de departe cel mai bun an, dar...

Jucatoarea Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, miercuri, ca 2017 a fost cel mai bun an al sau. A fost cel mai bun an de departe, dar si cel mai greu, cu momente emotionale dificile. Au fost insa.

Care este cel mai POTRIVIT moment pentru sex? Sigur NU stiai! E dovedit STIINTIFIC! Ai incercat pana acum?!

Cu siguranta te-ai gandit pana acum ca cel mai potrivit moment pentru a face sex este chiar seara, inainte de culcare. GRESIT! Un studiu dovedeste ca cel mai bun moment sa faci dragoste cu.

Care este cel mai POTRIVIT moment pentru AMOR? Sigur NU stiai! E dovedit STIINTIFIC! Ai incercat pana acum?!

Cu siguranta te-ai gandit pana acum ca cel mai potrivit moment pentru a face sex este chiar seara, inainte de culcare. GRESIT! Un studiu dovedeste ca cel mai bun moment sa faci dragoste cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )