Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai ravnit actor celebru, din nou BURLAC! El a ramas cu VILELE, ea a plecat pe CAL (FOTO)

B1 B1,
Cel mai ravnit actor celebru, din nou BURLAC! El a ramas cu VILELE, ea a plecat pe CAL (FOTO)

A venit momentul ca Johnny Depp si Amber Heard sa isi imparta bunurile dupa divortul urat prin care au trecut. Judecatorii au decis ca Amber sa pastreze cei doi caini Yorkshire. continuă pe B1

Cel mai mare val de viroze din ultimii ani. 120 de persoane au fost internate

Medicii aradeni se confrunta, in ultima saptamana, cu cel mai mare val de infectii respiratorii si pneumonii din ultimii ani. Mai exact peste 1300 de cazuri de infectii respiratorii si pneumonii au fost inregistrate in ultima saptamana.

Tanarul Florin Tripon a fost desemnat cel mai bun student din Romania

Florin Tripon este cel mai bun student roman din Romania in anul academic 2015-2016. Distinctia i-a fost acordata la cea de-a opta editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), organizata la Palatul Parlamentului.

China a inaugurat cel mai lung pod plutitor din lume: cum arata noua atractie extrema VIDEO

China a inaugurat recent cel mai lung pod plutitor din lume peste raul Hongshui. Constructia, cu o lungime de peste 5 kilometri, a fost deja inscrisa in Cartea Recordurilor.

Daniela Crudu si Mihai Costea din nou iMPREUNA? Detalii PICANTE despre cel mai nou cuplu

Dupa ce in 2014 Daniela Crudu anunta ca s-a despartit de Mihai Costea din cauza infidelitatii fotbalistului, sunt sanse sa-i vedem, din nou, impreuna. Fostul fotbalist al Stelei a avut o.

Real Madrid, cu un PAS in fata Barcelonei. La ce capitol au ramas, din nou, iN URMA catalanii

Real Madrid a reusit sa o depaseasca, din nou, pe rivala Barcelona. Dupa ce a intrecut-o in clasamentul din La Liga, madrilenii s-au mai impus la un capitol. Mai exact, echipa antrenata de.

Acesta este cel mai mare monitor 4K cu ecran curbat si este creat pentru profesionisti

Philips a lansat un monitor imens, dedicat profesionistilor si amatorilor de multimedia deopotriva. BDM4037UW Philips Brilliance 4K Ultra HD LCDeste cel mai mare monitor curbat 4K de pe piata care include si tehnologia Ultra Wide Color ce ofera un spectru de culori cat se poate de apropiate de realitate. Noul monitor BDM4037UW vine echipat cu [].

[INFOGRAFIC] Deficitul de talente se acutizeaza: acestia sunt angajatii cel mai greu de gasit

Aproximativ trei din patru angajatori romani 72%) intampina dificultati la ocuparea posturilor vacante, Romania confruntandu-se cu cel mai acut deficit de talente raportat vreodata in tara noastra, potrivit Studiului ManpowerGroup privind Deficitul de.

Antonia, vedeta cu cel mai lung divort din Romania?

Antonia are sanse sa devina vedeta cu cel mai lung divort din Romania. Artista nu a reusit sa se separe in acte de sotul ei, Vincenzo, nici dupa aproape trei ani, timp in care a adus pe lume doi copii cu Alex Velea. Mai patita decat ea a fost doar Ramona Badescu.

REPORTAJ. Ghinionul de a fi dependent de jocuri de noroc. Marturisirile unui jucator impatimit care are un sistem perfectionat:. in ce zi a saptamanii se castiga cel mai usor la pacanele

Un roman din sapte practica una sau mai multe forme de jocuri de noroc, de la loterie si pariuri sportive pana la pacanele sau ruleta. Aproximativ 100. 000 sunt patologic depen-denti de iluzia castigului rapid.

Opera Neon este cel mai futurist si util browser din ultimii ani

Daca sunteti in cautarea unui browser original sau v-ati saturat de Chrome si Firefox, instalati-va Opera Neon, o revelatie semnificativa fata de orice alt browser. Se intampla foarte rar sa sa va schimbati browserul. Din momentul in care v-ati decis sa folositi Chrome sau Firefox si v-ati instalat primele extensii, tranzitia devine incredibil de dificila.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )