Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai tanar alcoolic din lume are doar doi ani

Adevărul Adevărul,
Cel mai tanar alcoolic din lume are doar doi ani

Cheng Cheng, din provincia chineza Anhui, are doi ani si este cel mai tanar alcoolic din lume. Parintii i-au dat baietelului sa bea vin la varsta de 10 luni ca sa nu mai planga si, de atunci, a preferat bauturile alcoolice laptelui. continuă pe Adevărul

Cel mai tanar alcoolic din lume are doar 2 ani

Cheng Cheng, din provincia chineza Anhui, are 2 ani si este cel mai tanar alcoolic din lume. Parintii i-au dat baietelului sa bea vin la varsta de 10 luni ca sa nu mai planga si, de atunci, a preferat bauturile alcoolice laptelui.

Mercedes-Benz lanseaza Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S, care, la un pret de circa 1 milion de dolari, va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, relateaza Bloomberg.

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S. La un pret de circa 1 milion de dolari, autoturismul va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, noteaza Bloomberg. Modelul, cu.

Cel mai mare drapel din lume, la Biblioteca Judeteana din Ramnicu Valcea

Biblioteca din Ramnicu Valcea a primit astazi, de ziua drapelului national, o parte din steagul urias care a intrat anul trecut in Cartea Recordurilor. Drapelul a fost arborat in holul institutiei, in prezenta o.

INCOME: Cel mai tanar stat european ar putea renunta la moneda euro

Cel mai tanar stat din Europa ar putea renunta la moneda euro. Nu din motive economice, ci din simplul motiv ca tara nu avea pana acum o moneda nationala. Potrivit guvernatorului Bancii Centrale.

BNR a coborat cursul de schimb la 4,3847 lei/euro, cel mai redus nivel din ultimele 13 luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un curs de schimb cu 0,97 bani mai mic decat in ziua precendenta, la 4,3847 lei/euro, fiind cel mai redus nivel din ultimele 13 luni. BNR nu a mai anuntat un curs mai.

Cel mai bogat patron din Liga 1, chemat la DIICOT

Ioan Niculae Astra Giurgiu), cel mai bogat patron din Liga 1), va sosi joi la DIICOT fiind banuit de spalare de bani.

Olanda invinge fortareata mexicana in cel mai dramatic meci din Brazilia. Urmeaza razbunarea pentru Romania

Olanda, adevarata campioana mondiala, a invins duminca seara Mexicul cu 2-1, dupa ce mexicanii au condus cu 1-0 pana in minutul 88. Olandezii, bagati in cuptorul infernal de la Fortaleza in care mexicanii jucau pentru a doua oara in Brazilia si erau ca pestii in apa in acea caldura umeda, avusesera pana in minutul 88 un penalty meritat refuzat, o bara si un sut al lui Robben scos ca la handbal de portarul Ochoa. In minutul 88, olandezii au facut o schema magistrala din corner: cand toti mexicanii se asteptau la o minge deviata spre poarta, olandezii au trimis cu capul in afara careului, mingea s-a dus in spate, iar Sneijder a trimis o torpila in plasa foto) - prima minge pe care portarul minune Ochoa nu a vazut-o in Brazilia. La 1-1, in minutul 4 de prelungiri, Robben a crosetat in careul mexican, a fost faultat, iar olandezii au inscris de la punctul cu var pentru 2-1 si calificarea in sferturile de finala. Ce meci, cel mai frumos de la mondial, Olanda este cu adevarat adevarata campioana mondiala, care nu are nici un tilul mondial. Urmatorul pas? Razbunarea suprema este asteptata de toata Romania: Olanda sa bata si Grecia daca se califica elenii), echipa care a fost sustinuta de arbitraj atat in barajul contra Romaniei, dar si in ultimul meci din grupele CM 2014 cand s-au calificat in ultimele secunde dintr-un penalty controversat.

Romania la inaltime! Cetatea Siriei, probabil, cel mai frumos loc din Banat

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

Cel mai nou iPhone: din aur si gravat cu chipul lui Vladimir Putin

O serie de iPhone-uri din aur, gravate cu chipul presedintelui rus Vladimir Putin, au fost puse in vanzare intr-un centru comercial din Moscova cu pretul de 147. 000 de ruble 3. 190 de euro), informeaza dailymail. co. uk.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )