Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai vizitat loc din Arad, manastirea Maria Radna, reabilitat cu 11 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai vizitat loc din Arad, manastirea Maria Radna, reabilitat cu 11 milioane de euro

Manastirea franciscana Maria Radna din judetul Arad, considerata cel mai important loc de pelerinaj catolic din vestul tarii, a intrat intr-un program de reabilitare in valoare de aproximativ 11 milioane de euro, iar santierul a fost deschis oficial saptamana trecuta, urmand ca lucrarile sa dureze doi ani. continuă pe Ziarul Bursa

Greco-catolicii din SUA: Ioan Oltean, cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei

Presedintele Romanian Greek-Catholic Association din SUA, i-a trimis, ieri, o scrisoare deschisa lui Ioan Olten, initiatorul unui proiect legislativ privind cultele, acuzandu-l ca ar fi cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei, conform surselor de presa.

Bursele din Europa, la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut, vineri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani, dupa anuntul privind avansul increderii consumatorilor din SUA.

Bill Gates isi reia titlul de cel mai bogat om din lume

Bill Gates, co-fondatorul gigantului american Microsoft Corp. , a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim.

Greco-catolicii din SUA: Ioan Oltean s-a pozitionat ca cel mai extremist membru din Parlament

Presedintele Romanian Greek-Catholic Association din SUA, pr. Chris Terhes, a adresat, duminica, o scrisoare deschisa lui Ioan Oltean, initiatorul unui proiect legislativ privind cultele, acuzandu-l pe acesta ca s-a pozitionat ca fiind cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei, transmite Mediafax.

Robinetul de bani s-a deschis. Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim, a carui avere a fost erodata in acest an de masurile adoptate de.

Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume.

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim, a carui avere a fost erodata in acest an de masurile adoptate de autoritati pentru spargerea monopolului din sectorul telecom, informeaza Mediafax. Potrivit Bloomberg Billionaires Index, averea lui Bill Gates 57 de ani) a urcat la 72,7 miliarde de dolari, cu 16% mai mult fata de inceputul anului, dupa ce actiunile Microsoft au crescut la cel mai .

Bloomberg: Bill Gates l-a surclasat pe Carlos Slim si este cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsost. Bill Gates s-ar afla pe primul loc in topul celor mai bogati oameni din lume, potrivit Bloomberg Billionaires Index, detronandu-l pe magnatul mexican al telecomunicatilor, Carlos Slim, desemnat.

Ioan Oltean este cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei. Vezi aici cine il acuza

Presedintele Romanian Greek-Catholic Association din SUA, pr. Chris Terhes, a adresat, duminica, o scrisoare deschisa lui Ioan Oltean, initiatorul unui proiect legislativ privind cultele, acuzandu-l pe acesta.

Parasutistii de la Aeroclubul Roman s-au alaturat campaniei Antena 3 de a face cel mai mare steag din lume

Va fi mare spectacol maine pe cer la Cluj. Timp de doua ore, zeci de avioane vor face acrobatii deasupra aeroportului international. Cu ocazia acestui eveniment, parasutistii de la Aeroclubul Roman s-au alaturat.

Forum Steaua - Viitorul: La pariuri Viitorul e favorita pe terenul campioanei. Cel mai mare blat din istoria fotbalului

Discutie incinsa pe meciul Steaua - Viitorul. Apasati pentru a citi comentariile si a scrie si voi. Se salveaza Hagi de la retrogradare pe terenl Stelei: .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )