Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai ascultate melodii in 2014: topul pieselor romanesti si ale celor straine

Adevărul Adevărul,
Cele mai ascultate melodii in 2014: topul pieselor romanesti si ale celor straine

Cele mai ascultate melodii in 2014. Adevarul. ro va prezinta topul celor mai vizionate clipuri muzicale de pe YouTube, in 2014, atat la nivel national, cat si mondial. continuă pe Adevărul

Teatrele de pe Broadway au avut cele mai mari incasari in 2014

Teatrele de pe Broadway, New York, au inregistrat cel mai mare numar de spectatori si cele mai mari incasari din istorie in 2014, cand 13,1 milioane de persoane au asistat la spectacolele de pe scena dramatica americana, generand vanzari de bilete de 1,36 miliarde de dolari, potrivit Reuters.

Cele mai urmarite filme la TV in 2014

Primele doua fime din seria Singur Acasa si renumita pelicula Nea Marin Miliardar sunt cele mai urmarite filme in anul 2014 la televiziunile din Romania. Iata la ce s-au uitat cei mai multi romani anul trecut.

UEFA a anuntat echipa anului 2014: Cele mai multe voturi, obtinute de Cristiano Ronaldo

UEFA a anuntat echipa anului 2014, stabilita in urma votului a 8,4 milioane de internauti pe site-ul forului. Cristiano Ronaldo a obtinut cele mai multe voturi. Componenta echipei, in sistemul de joc 4-3-3: Manuel.

9 din 10 cele mai scumpe masini vandute in 2014 prin licitatie au fost . Recordul: 38,1 milioane dolari

A dominat piata de masini de colectie in 2014, ca valoare, 9 din 10 cele mai scumpe masini tranzactionate prin licitatie purtand insemnele marcii de lux din Maranello, a anuntat compania italiana. Recordul de pret platit pentru o masina 1962 250 GTO Berlinetta) este de 38,115 milioane dolari, aceasta fiind si cea mai scumpa masina tranzactionata vreodata in lume, prin licitatie.

Ponta: in 2014 am avut cele mai putine OUG din ultimii 25 de ani. Vreau totusi sa le scadem de la 95 la 75

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern ca, desi in 2014 au fost emise cele mai putine Ordonante de Urgenta OUG) din ultimii 25 de ani, in numar de 95, tot sunt multe si ca se urmareste reducerea lor.

Interviu cu directorul Huawei pe Europa Centrala si de Est:Romania e una dintre cele mai importante tari pentru noi

Huawei a crescut dupa 2010 drept una dintre cele mai puternice companii din domeniul tehnologiei, atat prin dispozitive mobile, cat si prin echipamente de retelistica si nu numai. La final de 2014, i-am adresat cateva intrebari lui Jim Lu Yong, presedintele Huawei pentru Europa Est-Centrala si de Nord, pentru a afla ce planuri de viitor au.

Cele mai sangeroase atacuri din Europa din ultimii 20 de ani

In contextul atacului sangeros comis la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, AFP a prezentat cele mai grave atentate care au avut loc in Europa in ultimii 20 de ani. - 24 mai 2014 -.

eMAG se extinde in Polonia prin preluarea Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale

EMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului asupra Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale, arata un comunicat al eMAG. Agito. pl este din 2012 parte a grupului Allegro din care face parte si eMAG, astfel ca e vorba practic de un transfer de actiuni in cadrul grupului media care detine magazine online in mai multe tari din zona, inclusiv Romania.

Trei jucatoare de la HCM Baia Mare, nominalizate printre cele mai bune jucatoare din lume

Nu mai putin de trei jucatoare ale HCM Baia Mare si anume Paula Ungureanu, Camilla Herrem si Alexandra Do Nascimento sunt nominalizate printre cele mai bune handbaliste ale lumii in anul 2014 in ancheta realizata de handball-planet. com.

Rolls-Royce a avut anul terecut cele mai mari vanzari din istoria sa. Cine sunt cei care au cumparat autovehiculele de lux

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a avut anul trecut cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani companiei, 2014 fiind al cincilea an consecutiv in care Rolls-Royce a realizat vanzari-record.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )