Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ponta: in 2014 am avut cele mai putine OUG din ultimii 25 de ani. Vreau totusi sa le scadem de la 95 la 75

Adevărul Adevărul,
Ponta: in 2014 am avut cele mai putine OUG din ultimii 25 de ani. Vreau totusi sa le scadem de la 95 la 75

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern ca, desi in 2014 au fost emise cele mai putine Ordonante de Urgenta OUG) din ultimii 25 de ani, in numar de 95, tot sunt multe si ca se urmareste reducerea lor. continuă pe Adevărul

Teatrele de pe Broadway au avut cele mai mari incasari in 2014

Teatrele de pe Broadway, New York, au inregistrat cel mai mare numar de spectatori si cele mai mari incasari din istorie in 2014, cand 13,1 milioane de persoane au asistat la spectacolele de pe scena dramatica americana, generand vanzari de bilete de 1,36 miliarde de dolari, potrivit Reuters.

Cele mai populare locuri din Bucuresti

Descopera cele mai populare locuri din Bucuresti dupa checkin-urile realizate pe Facebook. Care a fost locul in care ai mers cel mai des anul acesta? Sau, daca folosesti Foursquare, in ce loc ai dat cele mai multe checkin-uri anul acesta?.

Rolls-Royce a avut anul terecut cele mai mari vanzari din istoria sa. Cine sunt cei care au cumparat autovehiculele de lux

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a avut anul trecut cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani companiei, 2014 fiind al cincilea an consecutiv in care Rolls-Royce a realizat vanzari-record.

Ramane cel mai mare brand de masini de lux din lume. Rolls-Royce anunta cele mai mari vanzari din istoria sa

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a anuntat, luni, ca anul trecut a inregistrat cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani companiei. Bloomberg transmite ca.

De ce Suedia are cele mai sigure sosele din lume

Suedia este pe cale sa ajunga la zero decese pe an in accidente rutiere, un lucru incredibil dupa ce in anii 70 inregistra un varf de decese rutiere, scrie qz. com .

Un roman va primi una dintre cele mai prestigioase decoratii din lume

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis sa il recompenseze pe fiul marelui om politic Ion Ratiu pentru activitatea sa de caritate derulata in folosul romanilor.

Trei jucatoare de la HCM Baia Mare, nominalizate printre cele mai bune jucatoare din lume

Nu mai putin de trei jucatoare ale HCM Baia Mare si anume Paula Ungureanu, Camilla Herrem si Alexandra Do Nascimento sunt nominalizate printre cele mai bune handbaliste ale lumii in anul 2014 in ancheta realizata de handball-planet. com.

Agenda politica a lumii in 2015: care sunt cele mai importante alegeri de pe glob

Alegerile din 2015 aduc in prim-plan cateva batalii electorale dinamice, care in unele cazuri pregatesc terenul pentru provocari mai importante care vor veni in 2016. Iata care sunt cele mai importante alegeri din acest an, cu potential de a influenta.

CES 2015 Galaxy E5 si Galaxy E7 sunt cele mai noi smartphone-uri Samsung

Desi au promis ca vor lansa mult mai putine telefoane anul acesta, la CES 2015, cei de la Samsung au anuntat noile modele Galaxy E5 si Galaxy E7. Desi profitul sud coreenilor s-a dus semnificativ in jos in 2014 fata de anii anteriori, cei de la Samsung nu rezista tentatiei de a lansa noi modele [].

Un fost coleg de generatie cu Victor Ponta, Tiberiu Nitu si Robert Cazanciuc - cele mai mari sanse sa ajunga noul sef al CSM. Ce decizii importante se vor lua sub mandatul sau

Judecatorul Marius Badea Tudose 43 de ani) are cele mai mari sanse sa ajunga noul sef al CSM dupa alegerile de marti, el avand cel putin un vot in plus fata de contracandidatul sau, Alexandru Serban, au declarat pentru HotNews. ro, surse din CSM. Tudose a fost coleg de generatie cu premierul Victor Ponta, cu procurorul general, Tiberiu Nitu si cu ministrul justitiei, Robert Cazanciuc. Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti, prima sedinta din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, in care se va alege noua conducere a institutiei. Ne-am cunoscut in facultate, am fost colegi de an dar singura data cand ne-am intalnit a fost intr-o sedinta CSM cand Victor Ponta era interimar la justitie. In rest, nu ne-am intersectat in cariera profesionala, a declarat Marius Badea Tudose pentru HotNews. ro .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )