Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai bune bancuri cu betivi. Cum isi cauta masina in parcare un cetatean in stare de ebrietate

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu betivi. Cum isi cauta masina in parcare un cetatean in stare de ebrietate

Betivii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca, la betie, oamenii sunt capabili de cele mai hazlii reactii si sunt dispusi la cele mai amuzante intamplari. continuă pe Adevărul

Reduceri eMAG centrale termice. TOP cele mai bune modele de cautat in oferte

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Curiozitati

- Iubitule , cand o sa mai facem si noi dragoste ? - Eu maine . Tu ? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in bucatarie

Doua blonde in bucatarie. Una invartea un ou intreg in tigaie. Cealalta o intreaba: - Ce faci? - Omleta! - Ma da toanta mai esti, ai uitat sa aprinzi aragazu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La medic

De ce-ai intarziat, Bula? intreaba doctorul. - Ma scuzati, am trecut mai intai pe la farmacist. - Farmacistii astia sunt niste incapabili! racneste doctorul. Spun numai prostii. Si, ma rog, ce tampenie ti-a spus? -.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

Un oltean vine acasa beat crita si se culca cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste, pune mana in cap si-si spune surprins: - Mai, mare minune. M-am culcat chel si m-am trezit cu parul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ursul

Era bula la scoala si vine un inspector cu o intrebare. Inspectorul: Cine stie ce face cand vine ursul? Bula: - Eu stiu. Inspectorul: - Ia zii mai bula, inspectorul de colo. Bula: - Pai ce sa fac,.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Oaspetele

Un oaspete la masa unui oltean. Olteanul: Mai ia o bucata de carne. Multumesc, am mancat deja doua bucati. De fapt, patru, dar tu mananca, cine sta sa le numere .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Creditul

Intr-o noapte, un domn. mai in varsta, ramane in apartamentul unei blonde. Dimineata, inainte de a pleca, domnul se adreseaza blondei: - M-am simtit foarte bine. Cat iti datorez? - Domnule, de data aceasta nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La film

Cum au tradus moldovenii titul filmului Bodyguard ? Strajerul .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Durere

Alo, Ioane, hai la o bere la barul din colt. - Pai cand te-am sunat eu acum o jumatate de ora ai zis ca ai o durere ingrozitoare de cap! - Aveam, dar a plecat la cumparaturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )