Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai bune moduri de a combina alimentele pentru a le spori efectele benefice

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune moduri de a combina alimentele pentru a le spori efectele benefice

Un regim alimentar sanatos consta atat in alegerea corecta a mancarurilor, cat si in combinarea adecvata a acestora. continuă pe România Liberă

Cele mai bune moduri de a combina alimentele pentru a le spori efectele benefice

Un regim alimentar sanatos consta atat in alegerea corecta a mancarurilor, cat si in combinarea adecvata a acestora. Nu este o noutate ca laptele intareste oasele sau ca morcovii sunt buni pentru vedere. Mai putin cun.

10 dintre cele mai bune hosteluri din Europa, pentru tineri

Tuturor ne place sa calatorim si sa vizitam locuri frumoase, insa nu de fiecare data dispunem de sumele de bani necesare pentru o cazare de lux si pana la urma, daca stai sa te gandesti, atata timp cat dispui de conditiile normale de confort, ce mai conteaza daca e lux sau nu. Calatoriile le facem pentru a vizita si a explora locuri noi, frumoase si interesante.

Cele mai bune masti naturale pentru fata

Cu toate mastile cosmetice disponibile acum prin saloanele de tratament, nimeni nu mai are chef sa isi faca singura treaba si sa incerce singura un astfel de amestec. Cu toate acestea, exista si metode simple si.

Cele mai bune masti naturale pentru fata

Cu toate mastile cosmetice disponibile acum prin saloanele de tratament, nimeni nu mai are chef sa isi faca singura treaba si sa incerce singura un astfel de amestec. Cu toate acestea, exista si metode simple si usoare, ba chiar ieftine, de a crea o masca cosmetica eficienta.

Cele mai bune 10 destinatii din lume dedicate vegetarienilor

Vegetarienii tin foarte mult la alimentatia lor si stilul de viata pe care il practica este unul foarte sanatos, activ si atent gandit.

Doua vinuri romanesti, incluse in topul celor mai bune 200 de vinuri din lume

Doua vinuri romanesti sunt incluse intr-un top al celor mai bune 200 de vinuri din lume, realizat de cotidianul britanic Daily Mail. Ambele produse apartin Cramelor Halewood: La Umbra Merlot si Waitrose Pinot.

Doua vinuri romanesti, in topul celor mai bune 200 de bauturi din lume

Intr-un top al celor mai bune 200 de vinuri publicat de cotidianul britanic Daily Mail se regasesc doua vinuri romanesti. Topul a fost realizat de Matthew Jukes, unul dintre cei mai influenti critici de vinuri din Marea Britanie.

Cele mai eficiente trucuri pentru a feri copiii de boli si de obezitate, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Psihologul Aurora Liiceanu, medicul nutritionist Daniela Salcudean si Silvia Bucur, presedintele Fundatiei Prais, vin la Adevarul Live sa ne impartaseasca cauzele problemelor cu greutatea a tot mai multor copii romani si, bineinteles, solutiile cele mai eficiente pentru o noua generatie sanatoasa si longeviva.

Cabat: Cele mai multe noi locuri de munca vor fi create in industriile exportatoare

Mai multe locuri de munca vor aparea in acest an, apreciaza analistul Dragos Cabat, care ne-a declarat ca acest lucru depinde mult de cresterea economica. Domnia sa sustine ca cele mai multe joburi vor fi create in industriile performante, in special cele legate de exporturi.

Piata europeana a muncii: Germania si Marea Britanie - cele mai mari rate ale joburilor vacante. Romania - printre cele mai accelerate scumpiri ale muncii

Germania si Marea Britanie au cele mai ridicate rate ale locurilor de munca vacante din Uniunea Europeana, in timp ce Romania se remarca printr-o scumpire accelerata a fortei de munca in primul trimestru al anului 2014, potrivit datelor privind piata muncii emise marti de Eurostat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )