Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cele mai bune parodii realizate la Cronica Carcotasilor: Liceenii, MasterChef si Cristi din Banat VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune parodii realizate la Cronica Carcotasilor: Liceenii, MasterChef si Cristi din Banat VIDEO

Emisiuni de televiziune extrem de populare, filme celebre si hituri, toate au fost parodiate in show-ul de umor Cronica Carcotasilor. Adevarul va propune o trecere in revista a celor mai bune parodii realizate de echipa de la Prima TV. continuă pe Adevărul

Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1.000 de lei

Mai jos va prezentam o lista cu zece dintre cele mai bune telefoane cu preturi mai mici de 1. 000 de lei. Nu intotdeauna este nevoie sa ai unul dintre cele mai noidispozitive pentru a te putea bucura de cea mai buna experienta. intr-adevar, in anumite conditii, specificatiile unor telefoane precum Samsung Galaxy S6 sau LG G4 [] Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1. 000 de lei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Adevarul Live, ora 12.00: Bloggerita Printesa Urbana, despre ce inseamna sa-ti respecti copilul si despre cele mai bune alternative la pedepse

Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai cunoscute si iubite bloguri romanesti despre cresterea copiilor, www. printesaurbana. ro, a lansat recent si prima sa carte, O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda. Printesa urbana vine azi in studioul Adevarul Live ca sa impartaseasca din experienta sa de mama a doi copii, cu sinceritatea care a facut-o atat de iubita de parintii care o citesc.

Cele mai bune carti din toate timpurile. Cate ai citit

Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani, dar temele sunt la fel de actuale, iar lectura lor se va dovedi la fel de savuroasa. Topul de mai jos a fost publicat de site-ul Thegreatestbooks. org , site care a intocmit clasamentul cu.

Cele mai bune carti din toate timpurile. Cate ai citit?

Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani, dar temele sunt la fel de actuale, iar lectura lor se va dovedi la fel de savuroasa. Topul de mai jos a fost publicat de site-ul Thegreatestbooks. org , site care a intocmit clasamentul cu.

Cele mai bune remedii anti-muscaturile de insecte. Fitoterapeut: Exista plante precum salvia, pelinul sau patlagina

Durerile, usturimile sau mancarimile provocate de ganganii dispar nu doar cu medicamente, ci si cu o serie de remedii naturiste, mai mult sau mai putin cunoscute.

Filme de comedie la TV. Cele mai bune pelicule din seara aceasta

Cei care vor sa urmareasca filme de comedie la TV in seara aceasta au la dispozitie cateva pelicule interesante in program. Iata cateva recomandari pentru dumneavoastra:.

Topul celor mai bune carti. Cate ai citit?

Cele mai bune carti din toate timpurile apar intr-un clasament intocmit de site-ul Thegreatestbooks. org. Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani. In cautarea timpului pierdut- Marcel Proust2. Ulise-.

Cum a ajuns o scoala din Romania in topul celor mai bune scoli internationale britanice din lume

Transylvania College din Cluj este singura scoala internationala din Romania nominalizata printre cele mai bune scoli internationale britanice din lume.

Patru universitati din Romania, in topul celor mai bune institutii de invatamant din lume

Universitatea din Bucuresti UB), Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca si Universitatea de Vest din Timisoara sunt singurele universitati din Romania prezente in topul celor mai bune de.

Sinteza zilei. Cele mai socante imagini ale anului

Cele mai socante imagini ale anului, care sunt din Siria, dar si fotografii dramatice din Ucraina, cu refugiati pe drumul disperarii, au fost prezentate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Cele mai.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )